Tips

Beautiful Morning

God morgen I går så fikk jeg ikke gjort alt det jeg hadde planlagt. Men i stede så dro jeg inn i Maridalen med en venninne og tok bilder. Vi dro til en stall jeg ikke kommer på navnet til. Vi dro dit for å besøke en hest venninna mi er forrytter til. Den er så nydelig. ellers så dro jeg innom Elexia, og på kvelden så jeg på Burlesque på tv3. jeg elsker den filmen. Om noen ikke har sett den så anbefaler jeg dere å gjøre det. I dag skal jeg på skolen... jeg kan ikke vente til det blir sommer. Så skolelei nå. Men jeg har en gjenstående eksamen så må bare holde ut. Om jeg rekker så skal jeg også bake kakke før jeg drar på skolen.


Cher Lloyd - With Ur Love

Jeg elsker virkelig denne sangen av Cher Lloyd! dere må høre på den!

Q: Hva synes du?

Follow on Bloglovin

Makeup tips - Smokey eye look

Om jeg skal være hundre prosent ærlig så suger jeg til å sminke meg. Jeg kan gjøre det grunnleggende. Men jeg er ikke i nærheten av de fleste venninnene mine. Jeg vokste opp som en guttejente så jeg har ikke hatt like mye tid på å øve meg. Noe av det jeg sliter mest med er å legge smokey eye. Om jeg prøver på det så ender jeg å se ut som en panda. Forresten, det er en fornærmelse mot pandaene. De blir mye verre. Men jeg fant denne videoen. Og har tenkt til å lære meg det ordentlig. Men tenkte at det er sikkert noen andre som også ikke er så flinke til å sminke seg, så jeg ville dele denne videoen.

Q: Hva skal du i dag?

Q: Hvor flink er du med sminke?

Follow on Bloglovin

The Hunt

Jeg har akkurat funnet et smart nett side jeg tenkte jeg skulle dele med dere. siden heter The Hunt, man bruker siden til å finne ting man har lyst på men man vet ikke hvor man kan finne det. som f.eks. om du er inne på Wehartit og ser noe du har lust på men klarer ikke finne ut hvor man kan få kjøpe de skoene en person har på seg så kan man bare legge inn bilde der så vil andre hjelpe deg med å finne dem. Men det gjeler ikke bare klær, man kan finne alt mulig som f.eks. et kamera. på denne siden ble det lagt in det andre bilde under. Og noen andre fant sider der man kunne kjøpe kameraet. Man kan også gå rundt å se på hva andre har funnet. Jeg fant en kjole som jeg har så lyst på! men bør nok vente litt før jeg kjøper den. det er den på bilde nummer 1, her kan dere også se hvordan siden ser ut. Kjolen kan dere få her
Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits