desember 2012

Godt Nytt År!

Q: Hvordan feiret du nyttårsaften

Manchester United

Nå er jeg på vei hjem etter å ha hentet moren til en venn av meg på toget i gol. Det er et stykke til bake til Hemsedal, så vi har en liten biltur foran oss. Ellers i dag så har jeg stått på slalom og sett på Manchester United spille.

Q: hva har du gjort i dag?

FANGET

Jeg er en person som ikke kan sitte innesperret i en bil i timevis uten å bli ekstremt rastløs. Nå har jeg sittet ca. I bilen i tre timers og det er igjen omkring 1 og en halv time igjen. Det går greit med buss og tog, men er ikke noe glad i bilturer. Jeg forstår ikke hvordan mine kusiner orker å kjøre til nord Norge.

Bilde er gammelt men hadde ikke noe annet. Men snart er det min tur til å ha jentekvelden hos meg så jeg må finne på ting vi skal gjøre

Q: hva bør vi finne på neste jentekveld?
Q: hva har du gjort i dag?

Vinter eventyr

Hei!

I dag er siste hele dagen min hjemme før jeg skal dra til Hemsedal. Det har vært herlig vær i dag, det skal være veldig fint skiføre men jeg har dessverre ikke enda fot testet det. I hele dag så har jeg ryddet. Men for å gjøre det så effektivt som mulig så skrudde jeg av pc. Det er derfor jeg først fikk blogget nå. Jeg holder også på med å sette opp et Servantskap fra Ikea. Det er ikke så vanskelig, men jeg må ha hjelp av pappa til å sette det opp på veggen for jeg har ingen anelse om hvordan man skal gjøre det. Men i det minste så får jeg lært meg det før jeg har flyttet ut. Selv om det ikke ser ut til at det kommer til å skje med det første. Men før jeg avsporer helt så ønsker jeg dere en god jul.Q: Hva har du gjort i dag?

Rebecca Robeson

 Jeg går på formgivning, og noe av det jeg liker best er når vi designer rom. Jeg kunne faktisk tenke meg å jobbe som arkitekt.

Men en av mine favoritt arkitekter er Rebecca Robeson. Hun har sin egen youtube shanel der hun tar soverom og designer dem for dem gratis! Men denne gangen så har hun gjort sin datter første leilighet. Du kan se det under.

Video nm 2 så er det litt mye prat, men om du ønsker å se leiligheten men ikke al praten så gå til 9.50

Hva synes du?

Andre juledag

God jul.

Som dere kan se så driver jeg med små endringer på designet. Har akkurat byttet ut hederen. Men det kommer nok til å ta tid før det er helt ferdig. I dag så skal jeg til Mommo og Beppe(mormoren og morfaren min) på lunsj. Det blir koselig og man for alltid så god mat når man er der. Ellers i dag så skal jeg vel bare rydde rommet og gå gjennom notatene mine fra de siste tolv årene på skolen. Så de faktisk kan komme til nytte for meg i stede for å bare ta plass. Q: Hva skal du i dag?


Julaften nm.2

GOD JUL!

Dette blir et raskt innlegg for de jeg er på vei til å feire julaften nm 2. Vi skal nemlig feire jul med pappas side av familien. siden de ikke bor i Oslo så blir det koselig å se dem igjen, siden jeg ser dem alt for litte. Det er veldig lenge siden jeg har sett dem nå så det er ikke så rart at jeg gleder meg. Men nå må jeg nesten gå. Bildene er fra julaften i går.


Fikk du til jul i går?

Hva skal du i dag?

Kjoler fra Lulus

Q:Noen du har lyst på?

Christmas angels

I nå er jeg endelig helt ferdig med julegavene. Jeg har pakket dem inn og nå sitter jeg i sofaen og slapper litt av. Men i morgen er det Julaften! kan du tro det. Gleder meg veldig. Jeg håper at alle gavene jeg gir bort i år faller i smak hos dem jeg skal gi dem til. Jeg skal legge ut bilder fra julaften til dere, og så klart så får dere sett hva jeg har på meg. jeg er ikke helt siker enda, så bør vel gå å finne noe. Men det kan jeg ta litt seinere. Bilde er av noe av julepynten vi har hjemme. Helt siden jeg var liten har jeg elsket disse englene. Men de er ikke bare pene, de er også en gave min mor fikk av prinsesse Astrid. Om du ikke vet hvem hun er så er hun søsteren til kongen vår. Er hun ikke flink. Hun som har lagd den selv.


Q: Hva syen du om Englende

Lille Julaften

Nå er jeg på vei til storO for å kjøpe gaver så dette blir et veldig kort innlegg. Kos dere i dag og ha en god lille julaften.
Q: hva skal dere i dag?

Q: hva ønsker dere at dere får til jul?

The day before little Christmas Eve

I dag er det bittelille julaften. Så nå mangler jeg kun to gaver. Men jeg kjøper dem i morgen siden storO er nattåpen, så slipper jeg å stresse. Jeg vet hva dessuten hva jeg skal ha, så det blir nok bare en rask tur innom. Men i dag så har jeg endelig fot opp krystall lampen som jeg kjøpte med pappa for en uke siden. men dessverre så fikk vi med oss feil lyspærer så jeg sitter å venter på at pappa og mamma kommer hjem igjen med de riktige. Det lukter også krydder kakke i helle huset. Mamma lagde krydderkake i dag så vi spiste det til lønsk. Krydderkake er en av minne favoritt julekaker. Ellers i dag så har jeg ikke fått gjort så mye siden hjernen min har gått inn i fargemodus så den er ikke så produktiv som jeg skulle ønske.


Q: Hva har du gjort i dag?

New Year's Eve dress

Jeg trenger en ny kjole til nyttårsaften. Jeg har så lyst på en kjole som er gull farget. Men jeg sliter litt med å finne en jeg virkelig har lyst på så jeg lurte på om dere hadde noen kjoler dere kunne anbefale. De jeg liker best til nå er de nedenunder.

Love Actually

nå sitter jeg å ser på Love Actually. elsker den filmen.


Q: ser du også på den?

Galaxy Temaer

 

Jeg elsker Galaxyen min. jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe Iphone 5, men jeg klarte ikke å bytte vek fra sammsung. Så det ble heller en ny Galaxy. Det er ikke slik at jeg bytter mobil vær gang det kommer en ny. Men i mai i år så ble mobilen min stjålet, så jeg har trengt en ny en god stund. Jeg kjøpte den i november. Noe av det jeg liker med Galaxyene er at det er så lett å endre utsende på mobilen. Her er noen av utsende du kan velge som er gratis:

1. GO Launcher EX Theme Christmas Alefox

2. Christmas Theme Go Launcher Exfish design

3. GO Launcher EX Theme Christmas Alefox

GO Locker Christmas Eve Theme:

1. GO Locker Christmas Eve Theme GO Launcher EX

2. X-Xmas gifts Theme GO Locker

3. Xmas GO Locker ThemeZT.art

4. Pepe-christmas Go locker themeMayo&Dia
21.12.2012

God morgen alle sammen.

I dag skal i følge veldig mange være siste dag denne jorden eksisterer. Faktisk så skal jorden gå under i akkurat dette øyeblikket som jeg legger ut dette innlegget. Jeg og en venninne var på shopping i går. Og da begynte vi å snakke om at det hadde vært litt gøy om helle Oslo fikk strømbrudd bare noen sekunder. Bare så det var noe som kjede. Men jeg tviler litt på det. Men om vi overlever dette så må jeg holde ut helle neste år med at minne venner kommer til å erte meg med at jorden ikke går under.  Jeg har nemlig i over tre år påstått at den kommer til. Så nå skal jeg bare unngå dem e liten stund å krysse fingrene på at de har glemt hva de sa de skulle gjøre om jorden ikke går under. 
Men jeg har ikke sittet å ventet på at jorden skulle gå under helle denne uken. Jeg vet det har vært litte med blogginng, men jeg hadde dessverre ikke tid til mer. Men noe jeg har gjort denne uken er å bakke pepperkaker og som sakt så har jeg vært på shopping. Nå haster det litt med å få kjøpt de siste gavene. Så jeg tror jeg skal kjøpe dem i morgen.Q: Hva er det siste du ville sakt om gjorden faktisk gikk under?
Q: hva har du igjen av juleforberedelser?
Q: har du bakt pepperkakker enda?

Adele - Eye Look

Adele Eye Look Makeup Trend

 

Q: Hva synes du?
Q: Hva skal du i dag?

Crystal eyes

my crystal eyes

 

Q: Hva synes du ?

Brush Basics

Beauty Report: Brush Basics

 


Q: Hva synes du?
Q: Hva skal du i dag?

Gold makeup

To days after tomorrow

Nå sitter jeg på t-banen, på vei hjem fra et koselig nu møte. Vi så på to days after tomorrow.

Hva har du gjort I dag?

EOS lip balm

Hei dere!
I dag kjøpte jeg med en 3pk med EOS-egg. De er favorittleppomadene mine, og koster til vanlig 80 kr per stykk. Men i dag så jeg en 3pk på apoteket til 150 kr, og da måtte jeg jo slå til. Tror nok ikke jeg skal ta alle selv, men legge ved i julegaver som en liten ekstrating! Alle elsker jo EOS, så det slår jo aldri feil!

Rosa - strawberry sorbet
Lilla - passion fruit
Grønn - sweet peppermint

Jeg elsker absolutt alle luktene utrolig mye, men min personlige favoritt av disse 3 er strawberry sorbet.

Ingen kvalitetsbilder i dag heller er jeg redd. Redigert og tatt av mobil. Har ikke tilgang til pc for øyeblikket.

Smokey eyes tutorial

it' s in the eyes

 

Q: Hva synes du?
Q: Hva skal du i dag?

Nail art - Let it snow

Winter Style: Nail Trend Let it snow

 

Q: Kune du ha hatt sone negler?

Kjoler fra Asos

Q: Noen du kune tenke deg?

Rose day

God morgen alle sammen, eller bør jeg si god ettermiddag.

Mamma veket meg i dag å sa jeg hadde sovet veldig lenge. Men når jeg kom opp så var ikke klokken engang over toll. Så etter min mening så sov jeg ikke så lenge. En god del av vennene mine sover til klokken tre. Men jeg pleier ikke sove så lenge jeg gjorde i dag. Men nok om det. Nå skal jeg prøve å jobbe med spansken.
Q: hva skal du i dag?

Snow day
Q:  Er det snø hos deg?

Jeg besto

Hola
Nå sitter jeg å se på utfor, og spiser scones. Jeg kom hjem fra graderingen for litt siden. Og jeg besto! Så fornøyd.

Q: hva skal du i dag?

Galaxy photo

God morgen

Nå skal jeg straks på karaten. det begynner klokken ti, så jeg, måte stå opp tydeligere en jeg pleide. Etter det så kommer en av venninnene mine til meg. Gleder meg. Det er akkurat det jeg trenger etter en lang uke der nesten alt som kunne gå galt gikk galt. Men håper i det minste at graderingen ikke går så dårlig. Men det er fortidelig for meg å blogge noe dypere eller mer akkurat nå. Q: hva synes du o bilde?

En god handling

Hei dere!
Nå sitter jeg på vei hjem fra skolen. Jeg bestemte meg for å ta t-banen i stedet for trikken, siden ta fikk jeg tatt følge med en fra matte klassen. Men uansett, det jeg hadde tenkt å fortelle var at jeg så en damme som akkurat ikke rakk banen. Men det var en man som stoppet dørene fra å lukkes så hun fikk kommet på uansett. Jeg synes det våt så snillt.

Q: Har det skjedd med deg?
Q: hva skal du i dag?

Forseint

Nå sitter jeg på trikken på vei til skolen, Selv om jeg skulle vært der for over en time siden. Men jeg klarte å forsove meg. Jeg friker litt ut siden jeg skulle ha en spansk presentasjon i dag. Den var veldig viktig for karaten min. Men i det minste kommer det bare på julekarakteren. Hadde det vær på vårparten så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

Q: har dette noen gang skjedd deg?

Ridetime

Nå er jeg akkurat kommet meg hjem fra ridetimen. Jeg kom forseint på grunn av at bussen var forsinket igjen. Da måtte jeg ri Dixie. Hun er fin og ri, men ikke min type hestQ: hva har du gjort i dag?

Lussia

Hei alle sammen!

I dag så rak jeg så vit skolen. Og hele dagen kommer til å gå med på å løpe fra et sted til et annet. Først skal jeg ri, så skal jeg hjem å lage lussekatter med em venninne. Så må jeg løpe til karaten.Q: hva skal du i dag?
Q: feirer du Lussia?

Ukas app - Rat on a snowboard

Hei dere!
Har hatt en sånn her app-anbefaling før, og synes vel egentlig at det er ganske lurt. Nå for tiden er vi jo avhengi av mobilene våre, og da er det jo fint at vi kan dele gode erfaringer med hverandre! Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å få til "ukas app" en gang i uka. Lover ikke å få det til hver uke, men skal prøve så godt jeg kan ihvertfall!
Denne ukas app er enda et spill fra Donutgames (noe det også var forrige gang). Grunnen til at jeg liker disse spillene så godt er at de er et veldig enkelt konsept, og du kan sitte med det akkurat så lenge du vil. Det er morsomt nok til å holde på med lenge, men "rundene" er såpass korte at du kan spille en runde eller to mens du venter på bussen. Rat on a snowboard er vel en nyere versjon av Rat on a skateboard, bare med snø! Og siden det tross alt er desember og snart jul tenkte jeg at det passa fint. Morsomt, enkelt og avhengighetsskapende, rett og slett!

Q:Har du spilt dette spillet før?

Lampe Shopping

Kom akkurat tilbake fra butikken. Jeg var der med faren min for å kjøpe ny lampe og ingredier til lussekatter, siden det et Luisa dagen i morgen. Men jeg så også et stort smykkeskap som jeg fikk så lyst på. Har kun set slike skap på nettet før.

Alt er fra Lampehuset

   

 Napoli smykkeskrin 999,-                                      Napoli smykkeskrin 999,-                                              Taklampe krystall 799,-

trykk på bilde for å komme til der du kan kjøpe dem

 

Q: Hva bruker du til å oppbevare smykkene dine i?

Til alle andre barnslige sjeler der ute

Hei folkens!

Halveis til julaften nå! Herregud så fort tia går i desember. Akkurat nå sitter jeg å spiller et internettspill. Man styrer en pingvin som har en resturant. hahaha, ja jeg vet det er i barnsligste laget, men jeg har spilt det i mange år, og det gir meg julestemning rett og slett! Tenkte å dele det med dere, så om det finnes flere barnslige sjeler der ute som meg, så kan det jo hende dere får glede av det også!


Innser etter å ha lagt ut disse bildene at det her er ganske ekstremt at jeg spiller med tanke på aldern. Men julestemning er julestemning! Spillet finner du her.

 

Between sunrise and sunset, two golden hours

God morgen


/Canon 550D/meg/18-200mm sigma/

Q: Hva skal du i dag?

Karate

Nå kom jeg akkurat hjem fra karatetreningen. Jeg var der ikke hele forrige uke og til helgen så er det gravering så det var ganske viktig å være der i dag. Nå gruer jeg meg litt til gym i morgen for de jeg gjorde et eller annet med foten i dag så den er litt von. Men jeg overlever nok. Det er dessuten deilig å få trent litt. Men nå går jeg for å spise vafler som er satt fram på bordet.

alle bildene er fra weheartit

   
Q:Hva har du gjort i dag?

christmas inspiration

alle bildene er fra weheartit


Q:Hva har du gjort i dag?

Christmas waves a magic wand over this world

God morgen, jeg har ikke så mye å si siden det fremdeles er veldig tidlig. Men jeg har et bilde i det minste.


Q:Hva skal du i dag?

DIY Christmas decorations / Julepynt

Nå er det allerede 10. Desember, det er kun to uker til julaften så jeg tenkte å lagge et innlegg om hvordan lage julepynt. Men siden jeg ikke har gjort noe enda så tenkte jeg at jeg legger ved bilder av andres prosjekter også kan dere bare trykke på bilde så kommer dere til siden som forklarer hvordan man skal gjøre det.


Fant alt på http://www.shelterness.com men trykk på bilde for å komme til hvordan du gjør det

Q: Noen som har begynt med julepynten?

Gave på etterskudd

Som jeg sa i går så var jeg hos en venninne i går siden hun hadde jentekveld hos seg. Det var sykt koselig. Jeg fikk også bursdagsgaven min på etterskudd. Jeg ble så glad for dem. Jeg elsket særlig øredobbene. Men jeg orker ikke skrive noe mer nå så snakkes seinere i dag.Q: Hva synes du?

Q: Hva skal du i dag?

A penny for my thoughts, oh no, I'll sell 'em for a dollar

I dag er det en travel dag, jeg skulle egentlig i familiemiddag, være med en venninne og i en jentekveld/Aten årsdag. Men jeg fikk ikke det til å gå opp så jeg rak dessverre ikke familiemiddagen. Men jeg får bare se dem senere. Men på grunn av dette blir nok mesteparten av bloggingen i dag mobil blogging. Nå har jeg akkurat spist frokost, og jeg lurer på hva jeg skal ha på meg.

Q: Andre som har det travelt?

Vinn en crystalbra

hadde det ikke vært gøy å vinne en crystalbra, det kan du gjøre ved å delta herJul i Blåfjell - 5. desember

Q: Noen andre som savner Blåfjell

American pancakes

 

I dag hadde jeg en deilig start på morgenen med Amerikanske pannekaker. Jeg er ikke så glad i sirup så jeg hadde bare helt vinnelig sukker. Dessuten overaskende nok så er de ikke veldig usunne, om man sammenligner dem med de pannekakene man pleier å spisse til vanhellig.

Q: Hva skal du i dag?

Q: Hva har du spisst til frokost?

julegave til henne /julegavetips til venninner

Fra Accessorize


 

fra Ginatricot


fra bikbok


Andre steder


"It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air."

Q: har du jule stemning?

Like a bear in its winter sleep

Nå har jeg droppet ridningen i fordel for å sove. Som jeg sa i mitt forrige innlegg så ligger jeg nesten å sover til jeg er helt frisk igjen. Jeg er som en bjørn i sin vinterdvale. Men før jeg skal skru av pc og går å legger meg så skal jeg ringe en av venninnene mine som fyller 18år! Heldiggris, nå er hun myndig. Eller egentlig så har jeg aldri lyst til å vokse opp å få det ansvaret som man får når man blir voksen. Men det er ikke akkurat Slik at jeg kan stoppe det, men nå stopper jeg før jeg sporer helt av.

Alle bildene fra Flickr

Just us cute little polar bears freezing our little buns off! an ice bear a black bear and mother

Q:Er de bjørnene ikke søte?

Q: Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Q: hva gjorde du når du fylte 18?

Q: Om du ikke er 18, hva gleder du deg til med å bli 18?

Syke lille meg

Nå har jeg akkurat gått på en ny trikk siden det var noe galt med den andre. Dagen i dag har ikke akkurat vært min lykkedag. Et eksempel på det er at jeg har ekstremt vondt i hode på grunn av en forkjølelse. Det er ikke det at jeg har et dårlig immunforsvar eller noe. Da hele min familie lå hjemme på grunn av svineinfluensa, så var jeg hellt frisk. Men om noen bare snufser litt så ender jeg opp med en forkjølelse. Men nå skal jeg slutte å klage.

Galaxsy s3 / På vei hjem

 

Q: Skal du noe gøy i dag?

Q: Er du forkjølet?

Kjedsomhet

wohooo, fikk du ikke sykt lyst til å lese innlegget med DEN overskrifen eller? nei, det høres jo ikke så spennende ut.. og det er det vel kanskje ikke heller, men altsa, man må jo ha litt å blogge om innimellom.

Tenkte egentlig å bare lage et innlegg om hva jeg gjør når jeg kjeder meg.. ikke sånn aktiviteter jeg gjør, men hvis jeg ser på et EKSTREMT kjedelig program, eller venter på en venninne eller et eller annet. Dere skjønner hva jeg mener. Her er ihvertfall 5 ting jeg gjør hvis jeg blir sittende i kjedsomhet:

-Begynner å fikle med neglelakken (hvis jeg har det på da)

-Begynner å flette håret mott

-Reiser meg og går frem og tilbake i rommet

-Låser opp mobilen min og sjekker feks. instagram selvom jeg allerede har sjekket det 1240 ganger i løpet av de siste 5 minuttene (de 1240 gangene er selvføgelig også på grunn av at jeg kjeder meg)

-Åpner kjøleskapet og ser hva vi har selv om jeg ikke er sulten. Dette gjentar seg ofte mange ganger etter hverandre, som om det liksom på magisk vis skulle kommet noe nytt på det halve minuttet.

Tumblr_m51iuubsit1r13mnho1_500_large

 

Stikk også innom her for å stille spørsmål til spørsmålsrunden. Plukker ut en av de som stiller spørsmål og skriver et innlegg om bloggen deres + link her på bloggen.

 

Ridetur i skogen

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Maridalen. Jeg og Helena(http://helenastvne.blogg.no/) var i stallen for å besøke fôrhesten hennes. En ting du må vite om meg og Helena er at vi er noen av de største pysene du kan komme over når det gjeler kullde. Vi beveger oss nesten ikke ut av døren om det er under femten pluss grader. Men i dag fant vi ut at vi skulle ri to og en halv time ute! iden kalde vinte skogen! Og det var -16! Det er ganske utrolig. Men det var koselig, selv om jeg etterpå ikke viste om jeg hadde noen tær eller fingre som satt fast til resten av meg.


Peisen hjemme                                                                  Gulli(hesten vi red)                       Nytt blad i posten 

Tatt med Galaxsy s3


Q: Hva har du gjort i dag?

Q: Er det kald hos deg?

Dagens smil

Dette er det andre innlegget mitt av dagens smil, og for dere som ikke har fått det med dere, så legger jeg ut bilder som får meg til å smile. Enten fordi det er morsomt, eller fordi jeg kjenner meg igjen i det. Dere skjønner tegninga. Her er dagens bilder:

Unique Quotes / this is funny to me because i make my own jokes and will laugh by myself... sometimes when alone   Twitter / Imágenes recientes de @sirena_magica   9GAG - Just for Fun!

Wall Photos   Wall Photos   Funny ?

relatable post | Tumblr   Funny ?   Funnys-23 ?

 

Hvilket bilde likte du best?

Tre nøtter til aksepott

Hei dere! Uff, jeg fikk ikke blogget  i går. Har vært mye å gjøre, og tiden flyr så utrolig fort. 

Ihvertfall.. etter forrige innlegg var det mange som la til at de også så på "tre nøtter til Askepott" som en av de beste filmene. Det er jeg selvfølgelig helt enig i, men i mine øyne er det kun lov til å se på den på julaften så jeg tok den ikke med. Den filmen ser jeg kun en gang i året, men jeg kan den vel kanskje utenatt allikevel! Nå er det bare 15 dager til ferien, og det blir helt utrolig deilig, og ikke minst KOSELIG. Det er noe med jula som liksom slår stemningen i alle årstidene. Selvom sommerferien er min favoritt på andre måter, er det noe med jula altsa!

 

<3

Mine favoritt-julefilmer!

Jaja, dere har vel merka at jeg er litt i jule(b)rus! Jeg eeeelsker jul, så det blir et juleinnlegg i dag også. Her er mine julefilm-favoritter.

 

Hjemme alene 1 & 2 hvis du har tv, så er det umulig å ikke komme over denne en kveld.

 

Love actually

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. Christmas is all aroud lalala

 

A christmas Carol - Disney versjonen

Synes denne er så søt, men liker disneyversjonen best, siden jeg tror de andre er for skumle. haha, jeg er så pyse.

 

Reisen til julestjernendenne gamle filmen er jo en klassiker. Har ikke fått sett den nye versjonen enda, men skal få gjort det!

 

Hva er din favorittfilm?

Wham Last Christmas I gave you my heart

God morgen alle sammen.

I dag så våknet jeg ganske tidlig så nå er jeg ferdig med å spisse frokost og skal bare finne fram de siste skolesakene. Det er så deilig å være tidlig oppe å ha god tid for en gang skyld. Men jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget i dag siden jeg har en viktig fremføring i morgen jeg ikke en gang har fått begynt på. Så jeg kommer til å prioritere den først.

 

Q: hat en fin morgen?

Q: hva skal du i dag?

5 sanger som gir meg julestemning

Hei dere! Første dag i desember er over, og jeg vil dele noen julesanger som gir meg julestemning. Jeg hører selvfølelig på flere sanger enn dette, men disse er liksom de som jeg tenker først på når jeg tenker på julesanger.

 

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

 

 Santa Claus Is Coming To Town - Disney (det må være disneyversjonen av denne sangen, aner ikke hvorfor .. haha)

 

 

 Shake Up Christmas - Train

 

 Mistletoe - Justin Bieber

 

 Jeg Så Mamma Kysse Nissen - Ellen Nikolaysen

 

ååå, jeg elsker jul!!

 

Q: Hvilke julesanger liker du best?

Venter på hjelp fra NAF

Nå sitter jeg å venter NAF skal komme, siden bilen vår vil ikke starte på grunn av at det er 25 minus grader og kjølevesken vil ikke sirkulere rund. Det er litt irriterende, siden vi sikkert hadde vær hjemme nå.

Q: har noe liggende skjedd med deg før?

En kald morgen

God morgen alle sammen
I dag så diskuterer vi om vi skal i bakken siden det er så kaldt. Men jeg har ikke så lyst å stå om det er iskald. Det er bare noen få av oss unge som har stått opp også, så det kommer uansett til å ta tid før vi drar i bakken.

Bilde er fra kakaoen vi lagde i går.
Q: hva skal du i dag

Dette skal jeg spise i desember!

Hei dere! 

Det er første desember allerede jo! Herregud som tia flyr! Julegaver skal kjøpes inn, huset skal pyntes, julemusikk skal fylle stua, og ikke minst skal mye julegodt spises! Nå har jeg holdt ut hele november hvor det er masse godt til jula i butikkene, siden de begynner så utrolig tidlig. Og jo tidligere vi kjøper det, og tidligere kommer det i butikkene.. snart blir det vel julevarer i august..

Uansett har det vært vondt å gå i butikkene siden jeg er så glad i julegodter, men jeg har vært fast bestemt på å holde ut til desember, siden jeg får så julefølelse av det. Men  er endelig desember her, og jeg kan spise så mye jeg vil.. noe som vil gjøre meg feit. Men hey, det er jo jul!

Dette skal jeg ihvertfall spise i løpet av desember:åååhh, får vann i munnen jeg!

 

Q: Hva skal du spise i desember?

Slalom i Hemsedal

Nå er jeg akkurat ferdig med å stå på ski. Det var nydelig føre men desverre var det bitene kaldt. Så jeg måtte gi meg tidlig. Flesteparten er igjen å står på ski.

Hei mine kjære lesere

Q:er det kaldt hos deg

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits