desember 2010

Nyttårsaften

 

I dag er det siste dagen i 2010, før vi begynner på et nytt år, med mange muligheter, så det blir spenene, hvem vet hva som vil skje i det nye året, men man vet hva som har kjed i de årene som har godt og man kan tenke tilbake på gode miner, og håpe at året som kommer vil bringe enda flere godte minner. og det er sikkert noen som vil ha nyttårsforsetter, men det tror ikke jeg skal ha i og for de jeg glemmer dem hver gang ok kommer først på dem når året nesten er over, men det er meg da. og jeg vet jeg sa at jeg ikke kom til å blogge, men lillebroren min har vært syk en stund, og så ble han frisk, og etter det fikk han tilbakefall så vi fikk ikke drakt. Så dette blir faktisk den første gang jeg feirer nyttårsaften hjemme.

Q: Hvor skal du være i dag?

Q: Hva skal du spise i dag?

Q: Skal du ha nyttårsforsett?

Q: Skal dere ha raketter?

Jul

 

Jeg vet veldig godt at jeg ikke har blogget siden lille julaften, men det var ufrivillig, så nå skal jeg ta en oppsummering om det som har kjed.

Første dagen jeg ikke blogget var på julaften, for da var jeg og feiret julaften hos kusinene mine til klokka var over tolv, så da ble det ikke noe blogging. Men det var veldig koselig, og vi fikk mye fint, og helle familien fikk en sjokoladefontene, så den gleder jeg meg til å bruke.

Førstejuledag så dro vi opp til hamar og feiret jul med dem, og spiste godt mat og fikk mye fint, og det var ekstremt fint å se familien min som bor der igjen, for det er sjeldent jeg ser dem.

Andre juledag så dro vi og spiste hos mormoren min og morfaren min.

Trede juledag så dro jeg og kusinene mine å så Legenden om Narnia (3D - originalversjon - norsk tekst); Reisen til det ytterste hav, og den er til å anbefale, en koselig film.

Og resten av tiden som har godt så vet jeg ikke helt hva jeg har gjort, men i dag var det egentlig meningen at vi skulle dra til hemsedal, men det ble ikke noe av så vi drar nok i morgen i stede, så da blir det ikke noe blogging fra meg før neste år, så dere for ha en god juleferie.

Suzanna & Sam's Wedding - Oakley Hall - Hampshire - July 2010 - Hot Chocolates - Chocolate Fountain Hire

Image and video hosting by TinyPic

Lille Julaften

I dag så har jeg vært og levert de siste julegavene, og kjøpt den siste julegaven. selv om jeg trodde jeg var ferdig for i år, så viste det seg at jeg manglet en, så da var det bare å komme seg ut av døra å få kjøpt den. Og når det var gjort så sto rommet mitt for tur til å bli vakest, etter det så har jeg sett på Flåklypa, elsker den filmen, etter den så jeg på Grevinnen og hovmesteren.

Flåklypa Grand Prix

Q: hav har du gjort i dag ?

Cassie

 

I dag har jeg vært på storO og kjøpt en julegave til pappa, og så har jeg vært og levert flere av julegavene mine. Jeg skulle egentlig gå på ski i dag, men det ble ikke noe av siden hun jeg skule gjøre det med henne er har klart å bli syk. Men det gjør meg ikke så mye at det ikke ble noe av siden det var ca. Sjue kuldegrader ute, så man kan vel si at jeg ville ha død.

Jeg har også funnet en ny artist jeg synes er flink:

 Jeg fikk ikke lagt inn http://www.youtube.com videoen, så trykk her

Juleferie

Nå er det endelig juleferie, og den har vært veldig etterlengtet. Siden jeg har vært utslit av mye skole stress. Så det er deilig å vite at jeg ikke trenger å dra på skolen i morgen, men i dag var det så vit jeg klarte å komme meg ut av senga. Og jeg klede på meg noe jeg ellers aldri hadde tatt på meg samtidig bare for de jeg ikke gadd å lette etter noe annet, så det er et veldig godt tegn på at gjerne min allerede hadde tatt ferie. Men uansett så er det sykt digg med ferie nå, og den skal jeg nytte selv om den er kort og jeg har mye jeg skule ha gjort.

Q: Hva skal du i ferien?

Q: Har du hat en fin dag?

Kirke tur

Nest siste skoledag, og det er den siste med ordentlige skoletimer, vi har først en vanlig skoletime, så skal vi gå i kirken og så kommer vi tilbake til en vanlig skoletime, og det blir sikker koselig, siden det er en del fra tiene som skal syne og gjøre annet i kirken. Så nå gleder jeg meg. men for de som ikke vil dra i kirken har man et annet opplegg, men jeg fikk lit lyst til å gjøre det i år. Så vi får se hvordan det blir.

 

Q: Hva skal du i dag?

 

Q: Er du kristen ?


Norge knuste Sverige og vant EM for fjerde gang på rad

 

Nå har jeg Set på håndballfinalen for håndball em, der Norge spilte mot sverige, og i starten var det ekstremt skummelt siden da hadde sverige overtaka, men etter pausen så klarte Norge og slitte ut sverige og få overtaka, så Norge vant over sveige til slutt med frem mål. så nå har Norge vunnet em fire ganger på rad, og vi har gratisbillett til neste, Em, Vm og olen. Så vi kan vel si at ve bare blir bedre og bedre.
Q:Har du sett på finalen?

 

Les mere her: http://www.tv2sporten.no

 

Nytt Design!

I dag så dro jeg til mine besteforeldre og lage pepperkakehus og skal overnatte der, det pleier jeg å gjøre vært år, og jeg kan ikke huske sist jeg ikke gjorde det. Men når jeg var liten så pleide to av kusinene mine å være der også, men de siste årene har det bare vært meg og broren min. men det går helt fint.

Og nå har jeg kommet mye lengere på designet, jeg vet jeg er treig, men jeg finner ikke nisselua så jeg kommer til å bytte ut hederen, og jeg lover at designet er helt ferdig før jul. og det er også noen andre endringer jeg skal gjøre.

Q:Men hva synes du hitt til da?

17.des.2010

Jeg skal bli bedre å blogge, eller jeg skal prøve. men har hat det travelt, og i går så rakk jeg ikke å blogge i det hele tatt, for de jeg var på julegaveshopping med en venninne og når jeg kom hjem så hadde jeg en del og gjøre før jeg la meg. Men i dag så skal jeg til noen venner af familien. sncQ:søt eller hva(fikk den i kalenderen i dag)?

Gave

I dag så fikk jeg en pakke i posten som jeg har ventet på siden helge. Jeg har nemlig bestilt en gave derfra til en venninne, men kan ikke vis bildene siden hun kan se det, og det ødelegger å helle moroa. Men jeg kjøpte også et diadem til meg selv. jeg vet ikke hvor ofte jeg får brukt det, men jeg synes det var fint, og det kan brukes til halloween og andre utkledningsdager. Eller om det passer til noe jeg har på meg.

fra http://www.dragenshule.no/

Q: Hva har du gjort i dag?

Q: Hva fikk du i kalenderen i dag?

Polen & Berlin

I dag hadde vi polenmimrekveld, og da var det meningen at 10c1 og 10c2 skulle møte i festsalen på skolen min å se på bilder, film og høre taller fra turen. Det var veldig koselig, og det var veldig godt stemning når vi så på filmene og bildene.

Bilde tok jeg i Polen, og det er ikke redigert :)

Q: Hva har du gjort i dag ?

Lucia

 

I dag så er det Lucia, og da gikk en av åtene klassene tog, og sang Luciasanger gjennom helle skolen. det er nemlig slikk at på vår skole så er det bar en klasse fra åtene som går tog, og da må alle de andre klassene gå ut av klasserommene og se på dem gå. Når jeg gikk i åtene så var det son at vår klasse var den eneste av åtene klassene som hadde lyst til å gå Lucia, men vi fikk ikke lov siden en lærer hadde bestemt at klassen sin skule gå, selv om de ikke ville.

I år så var det koselig å se dem gå, og det minte meg på at jeg har lyst på lussekatter, men jeg vet ikke om jeg kan lage det i dag, mest sannsynlig så gjør jeg det på onsdag i stede for.

Q: Hva skal du i dag?

Q: Har du spist Lussekatter?

Juletrær

 

I dag så har jeg vært inn i skogen og finne meg et juletre, det høres ikke helt smart ut, men det har jeg altså gjort i dag. Vi var nemlig i opp på en hytte og spisse vafler og hogge juletrær. Det var så koselig der, og det var bare et pluss at kusinen min var der også.  Jeg hadde lit uflaks med juletrærne siden jeg er så grei. Jeg og kusinen min gikk rundt å så etter juletrær og vi fant et helt perfekt, så da sa jeg at hun kunne få det, for de jeg hadde sett et nesten like bra ret før. Men når vi så litt rundt etter noen andre som kanskje kunne vært finnere så ble vi ropt inn for og spise vafler og kakker. Typisk nok så var det trett tatt av noen andre som var på hytta når jeg kom til bakke for og finne det. Men jeg fant et annet som var helt greit, men ikke i nærheten av de to andre da. Men det skal jeg ha på rommet.

ARBOL DE NAVIDAD

Bilde er fra http://www.flickr.com

Q: Hva skal du i dag?

Q: Har dere juletre?

 

Juletrær Juletre Jul

Jul

Jul pleide og være så koselig og være en av yndlings høytidene mine, men i år har jeg neste ikke hat noe julestemning i det hele tatt. Det eneste jeg har følt er stress. Stress med Prøver, Innleveringer og rett og slet alt som har med skole å gjøre. Jeg er ganske sikker på at vi minst har hat to store prøver, og en innlevering vær uke siden Høstferien. Og vi er ikke ferdig. Så nå ser jeg fram til Juleferien. Men selv da må jeg jobbe med skolen. Så det er vel hovedgrunnen til lite blogging, eller ikke så spenene innlegg. Den andre er at jeg har vært skadet, og måtte oppe-rer så jeg har ikke vært i stand til så mye spenene. Men etter Jul skal jeg prøve å få til mer blogging.

Og jeg har ikke laget juledesignet av de samme grunnene, men det skal komme før julaften.
Alle bildene er av meg (tatt med Canon 550D)

Q: Gleder du deg til juleferien?

Q: Hva synes du om bildene?

 

Skole :S

I hele dag så har jeg nesten ikke gjort noe annet en skolearbeid. Og jeg må si at det ikke var det morsomste jeg kunne tenke meg, særlig siden jeg fremdeles ikke er helt frisk. Og nå har jeg vært flink å vært på skolen selv om jeg hadde mest lyst til å legge meg under dyna å nekte å komme fra. Men etter tirsdag neste uke har jeg ikke flere !
Q: hat hat/har masse prøver ?

FILM TIPS

Her er det noen filmer du burde se:

 

THE BREAK UP ARTIST

 

 

Q: har du sett den ?

 

 

Slik mobil blogging

Jeg beklager at jeg har vært lit treig med å blogge, men jeg måtte gå hjem fra skolen i dag for de jeg var syk.

 

Mobil blogging er ganske let så lenge du vet hvordan man gjør det.

1.  Du må ha en mobil

2.  Du må ha Blogg-ID

3.  Og du må ha en blogg

Slik gjør du:

·     Først så bør du ha inn på bloggen din, så trykker du på Oppsett og øverst på den siden så står det

Blogg-ID: "din kode"

·     Så bør du testa det en gang får å se om du får det til.

·     Da lager du en ny melding på din mobil.

Som kan se son her ut:

BLOGG "bytt ut med din ID:123456" Hei alle sammen, dette er en tess

(om du vil kan man også sette inn bilde i meldingen)

·     sender den 1938.
Bilde er redigert så det er ikke min kode på bilde

Q: Er det noe du lurer på?

 

Helge oppsummering

 

På fredag så var jeg med kusina mi opp over til skeikampen, på en hytte som tilhører jobben til tanten min. Vi kom fram sent på kvelden men vi fikk lit tid til å kose oss, Og det første jeg og Ellen gjorte var å sette oss i boblebadet. Jeg var så smart at jeg helt glemte å ta bilde av alle rommene, men jeg kan prøve å beskrive dem kort. Dett er en to ettersett hytte, med en gang, et vaskerom, to bad(et av dem har boblebad), to stuer (den øverste så sov vi i, siden sofaen var en sovesofa), det var et åpent kjøkken, fire soverom. Så det var godt plass.

 

Lørdag så vard det iskald og oppholdsvær, med en klar isblå himmel. Solen varmet sikkert litt med det kjente nå ikke jeg da. Men flaks så hadde heisene son plasteret så jeg slapp å bli veldig kaldt når jeg blogget fra mobilen. Men etter en kort og kaldt dag i bekken s dro vi til hytta og tok enda et boblebad.

Søndag så dro vi tidlig til bakken og hvar der hele dagen. Jeg tok en del fine bilder med mobilen. Og kom dessverre for sent til å rekke å blogge.

I dag har jeg vært oss en venninne rett etter skolen og nå pugger jeg spansk hjemme, så bildene kommer senere i dag. Og hvordan man mobilblogger kommer i morgen. Og grunnen til at bildene fra mobilen er så dårlige på de forrige innleggende er for de at de måtte komprimeres.
Q: Er det noe du lurer på?

Q: Hva har du gjort i helga?

nå har vi kommet i bakken og solen lager et fint lys hva skal du dag?

777748-1-1291541905345.jpg
nå har vi kommet i bakken og solen lager et fint lys hva skal du dag?

nå h jeg kost meb på resturangen Hva har du gjort dag?

nå h jeg kost meb på resturangen Hva har du gjort dag?

nå siter jeg i heisen med godt utsikt

777748-1-1291463571664.jpg
nå siter jeg i heisen med godt utsikt

Matte tentamen i dag :S

I dag skal jeg dra til hytta til kusina mi, og det gleder jeg meg sykt til. Den ligger et sted på skeikampen, men jeg vet ikke helt hvor. Foregang jeg var på skeikampen var når vi var der for og geire bestefaren min sin bursdag. Men da bodde vi på hotellet. Jeg tror jeg ikke har nett der oppe så jeg kommer til å mobbilblogge om kvelden, og mitt på dagen.Men før jeg kan dra så må jeg ta mattetentamen, så ønsk meg lykke til:)

Min dag til nå

På skolen i dag så hadde vi fremvisning av et skuspil, og det var jo helt greit vis vi ser bort fra at vi bare har hat to timer i forveien og planlege det da. Men eller så vil jeg si at alle klarte seg ganske bra. Og de andre var ganske bra de også. Eller så har jeg hat en ganske grei dag på skolen, siden førstetime så hadde vi musikk, og andre hadde vi spansk med en vikar. Vikaren vår konfiskerte en softgøn og lekte med den helle timen. etter det så hadde vi matte, og da var vi fakktigsk rolige siden vi har matte tentamen i morgen. Men helle klasen min har et problem siden vi ikke har fot i gen noen av matteprøvene før i år, så vi vet ikke hva vi må øve på. og læreren vår har vært syk i over to ukker. Og som det ikke skule være nok så fikk vi vite at vi skal ha Excel i morgen.

Men jeg har forbrett meg bra bortest fra det, og fat noen nye ting til mattetentamen, som vi dro ut og kjøpte i går kvel.


Bilde av meg, ble tatt i går

Q: Er du ferdig med alle Tentamenen?

Q: Hva fikk du i kalenderen?

1 desember

I dag var jeg så trøtt at jeg ikke orket og stå opp tidlige så jeg rakk å blogge. Så det er derfor det kommer segner.  Og i det forrige innlegget så sa jeg at jeg skule lage nytt design. Men det er dessverre ikke ferdig enda så dere må nok vente litt til på det. Men om dere vil så være det bare å komme med flere ider.

I dag er det første desember som sikkert en del har fått med seg. Så jeg tenkte å vise dere kalenderen min.

Bilde er tatt av meg i dag med canon eos 550D, linsa: Sigma DC 18-200mm

Q: Har du Julekalender?

Q: Har du Noen Ideer til designet?

Q: Er du trøtt?

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits