April 2010

Dagens smil

Tenkte at jeg innimellom skulle legge ut noen bilder som jeg synes er morsomme, ting jeg kjenner meg igjen i og som får meg til å smile, i håp om at de skal få dere til å smile også selvfølgelig!

Her er mine første bilder til "Dagens smil":

The day I met him   Dirty Pretty Things   De allerleukste achtergronden ' :nails:, Algemeen album - Hyves.nl

Untitled   ~ I got α hole in my heαrt ; { #3 .   Tumblr

TEENAGER POST   XOXO -A?   nice details - SmartphOWNED - Fail Autocorrects and Awkward Parent Texts

thedailydoses   TEENAGER POST   TEENAGER POST

i-do-that-too - Polyvore   Tumblr   Tumblr picture on VisualizeUs

Foto bacheca   TEENAGER POST   Tumblr

 

Hvilket bilde likte du best?

Alkoholfarget bukse fra Dr. Denim

Det ser ut til at de ikke selger den buksen som er over lenger. Men dere kan finne lignende Dr. denim bukser på Nelly eller Junkyard


Hei leserne mine!

Venninna mi viste meg en bukse her om dagen som hun ønsker seg til jul. Hun er helt forelska i den faktisk, siden hun vil ha noe annet enn bare blå bukser, også er hun jo helt frelst av vinrødt for tia. Men jeg er faktisk veldig enig med henne. Det er fint med noe litt anderledes enn bare vanlige jeans, også er ikke fargen alt for intens heller. Men det jeg liker aller best er fasongen på buksa. Dr. Denim buksene er veldig tettsittende, men har et litt stretchy stoff, hvis dere skjønner. Venninna mi har veldig tynne bein, i tilleg til at hun er veldig lav også. Når hun prøver XS i butikker finner hun sjeldent en som er passe i størrelsen, men XS i Dr. Denim buksene har perfekt lengde og er helt tettsittende på henne. Så hvis du liker tettsittende bukser, men de "tettsittende buksene" du finner i butikkene ikke er tettsittende allikevel fordi du har veldig tynne ben, anbefaler jeg Dr. Denim buksene.

Den vinrøde buksa venninna mi ønsker seg finner dere her, og for andre Dr. Denim bukser kan dere gå inn her. Hvis dere er usikre på størrelsen, anbefaler jeg å stikke innom en Carlings-butikk, siden de selger også Dr. Denim bukser der, men de har ikke like mye utvalg der. De har feks. ikke den vidrøde modellen i Carlingsbutikkene. Men det går jo an å sjekke størrelsen på en bukse med annen farge!

love it!

 

Har du en bukse fra Dr. Denim?

Bil tur til Hemsedal

Nå har jeg akkurat satt meg i bilen på vei mot hytta. Så nå har jeg ca. Tre og en halvtime med bilkjøring foran meg

Q: hva skal du i helgen?

Bilder og innlegget er fra mobil . Så det er ikke den beste kvaliteten

Ventetiden til ventetiden er snart over!

I morgen er det første desember! Har venta på desember leenge nå, haha! Da starter den virkelige ventetia til jul! Advent betyr jo tross alt ventetid! Men desember er jo ikke akkurat den verste ventetia da, kalendere og masse koselig musikk, stemningsfilmer, varm kakao, julegaveinnkjøp .. lista er uendelig! For en koselig tid på året! Skjønner ikke at noen ikke liker juletia!

  

lalalalala, det blir herliiig

TGIF

Enda en kjedelig skoledag.. Men i dag er det greit, siden når den er ferdig er det HELG! Har lengtet etter helg så lenge nå, så nå var det godt at den endelig kom. Planene for helga er å reise til Hemsedal og stå på ski. Det er veldig koselig nå som det er første gang i år, men vi drar veldig ofte i løpet av vintern, så da pleier jeg å dra med meg venner siden det blir veldig kjedelig å spille kort med broren min.

På lørdag er det jo første desember, så skal nok ha en type kick-off med julegodteri og julebrus og se på julekalender på tv ogsånt etter jeg har vært i bakken! Tror det blir en koselig helg altsa!


Dette skal ned på lørdag, haha!Hva er dine planer for helga?

Er det mulig?!

Jeg er en skikkelig dyreelsker, så når jeg ser bilder som dette dør jeg helt. De er så nydelige, er det mulig? Herlighet, så lyst jeg har på dyr!!

Fashion's a lot better in summer   Uɴɪᴠᴇʀsᴇ ᴏғ Lᴜxᴜʀʏ   Tumblr

Tumblr   CoolCats4L   Елена Котова

im-perfect   Pictures Nostalgia   baby-squirrel - zdj?cia na FotoForum | Gazeta.pl   

 

 

Hva er ditt favorittdyr?

Pretty little liars

Hei folkens. Åhh, jeg har fått helt hekta på Pretty little liars! Mange av vennene mine har mast på meg lenge nå om at jeg må se på det, og endelig fant jeg med et ledig øyeblikk til å se litt, også senere har jeg tatt meg mange ikke egentlig så ledige øyeblikk til å se på det siden det er så ekstremt spennende!! og skummelt... Altsa bare introen freaker meg helt ut! Så nå skal jeg sette meg med episode 13 i sesong 2! Det er ikke lenge siden jeg starta, så det sier vel sitt om hvor spennende jeg synes det er. For dere som ikke har sett det allerede så anbefaler å gi det en sjanse! Som sagt skal jeg nå sette meg ned med en ny epiosde, også må jeg nok kombinere det litt med matte. Tror ikke matte blir noe hovedfokus akkurat, men må føle at jeg har tatt i matteboka i dag for å ikke få for dårlig samvittighet .. hehe

her er den skumle introen:

har du sett på Pretty little liars?

Ridning

I dag har jeg en veldig hektisk dag. Først har jeg vært på skolen;, så må jeg dra til ridning. Men når jeg er ferdig med det så skal jeg rett på karaten. Når jeg kommer hjem så må jeg pakke siden jeg skal til Hemsedal i morgen. Så det blir veldig mye løping fra sted til sted.

Q: hva skal du i dag?
Q: har du mye å gjøre?

Drømmerom

Learnbymistakes - Do what you want, if it's a mistake, you'll learn something from it. :)   ?Dream   Smile, It confuses people.

C U T E S E C R E T S . N E T, 2011 Rilakkuma Calendar, tumblr themes, cute tumblr themes, funny graphics, tumblr graphics, pinoy jokes, pinoy graphics, tagalog quotes, love quotes, jokes, funny pictures, tumblr layouts, pink tumblr layouts, blue tumblr l   Facebook   (3) Facebook

 

Hvilket rom likte du best?

De siste ukens blogg bilder

Nå skal jeg ri så jeg rekker bare å dele noen bilder med dere :)


Q: Har du ridd før?

Q: Hva skal du i dag?

Glitterøyeskygge

Jeg har ikke fått blogget noen ordentlige innlegg på en stund siden jeg har vært med venner å shoppet gaver til jul. Jeg er faktisk nesten helt ferdig. Men også snart blak så det er litt irriterende. Etter å vært på shopping i går, så dro vi hjem til venninnen min som jeg var med. Hun er så flink til å sminke folk. Hun skal faktisk begynne å jobbe i et sminke salong eller noe. Husker ikke helt nå. I dag så har jeg vært på stor O. Skulle gjerne ha sakt hva jeg har kjøpt i det siste, men er litt red på at de jeg har kjøpt det til skal se det, så jeg legger det ikke ut.

 

Q: Hva har du gjort i da?

Q: Hvor langt har du kommet med julegavene?

An important part of christmas

Hva er jul uten snø?

There is beauty everywhere, you just have to know where to look/av meg/canon550D/18-200mm sigma/

App-anbefaling - Fishbowl racer

Hei dere! Tenkte jeg skulle dele en app med dere jeg har fått helt hekta på. Det heter fishbowl racer, og er ikke kompliserte greier, men man blir helt avhengi. Det eneste man skal gjøre er å skaffe mat til fisken i fiskebollen du styrer, og da sier det vel seg selv at jo mer mat du samler, jo fler poeng får du! Jeg elsker det ihvertfall, har vel spilt det litt mye.. Hehe. Rekorden min er 214, kan du slå den?

Det er også GRATIS NÅ EN KORT PERIODE, så slå til før det koster noe igjen. Donutgames pleier å ha utvalgte spill gratis i perioder, men så koster det noe igjen om ikke så lenge. Kjøp det nå, anbefales på det sterkeste!


Har du spilt det før? Isåfall; hva er rekorden din?

Kreativ mat - Inspirasjon

Har som vanlig sittet og kost med på weheartit for meg selv, og det er faktisk veldig mye kreativ mat der! Tenkte å dele noen av de bildene jeg har sett med dere, noen fordi de bare er kule, og noen fordi det kanskje kan være en ide å lage det selv!

Welcome, HUMAN! :)   Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting   Come rain or shine, high hail or thunderstorms.

Drafts | Tumblr   Food art   Imaginative Bloom

Wall Photos   Food / sweet keyboard :D   Mocha Café

we heart it   Crafty Moods - Free craft and lifestyle projects resource for all ages: Fun Foods for Kids: Pasta Nest!   Art,Creative,Foo

 

Husk forresten å stille spørsmål til spørsmålsrunden her, så kan du vinne et innlegg om bloggen din + link!

 

 

Q: Hvilket bilde likte du best?

Vintern er på vei!!

Tok bare bildene utenfor døra med mobilen min akkurat nå, er på vei til sengs. Det er grunnen til bildekvaliteten. Men poenget er at det har snødd masse i dag! Nå kjenner jeg at vinteren kommer skikkelig, med tanke på at det også er desember på lørdag! Men jeg må få med litt søvn, ny tentamen i morgen!

Spørsmålsrunde og innlegg om DIN blogg

Hei kjære blogglesere! 

Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde på bloggen nå, så spør på alt du lurer på i kommentarfeltet! Gjerne noe jeg kan lage et eget innlegg på, om dere lurer på noe om blogg-design eller noe jeg kan lære dere som kan være til hjelp. Men spør selvfølgelig om ting om meg også! Jeg kommer til å velge en tilfedlig leser av de som stiller spørsmål, besøke bloggen til vedkommende, og skrive et innlegg med link. Så får dere litt igjen for å være engasjerte! Spør i vei! 

Legg igjen spørsmål til spørsmålsrunden i kommentarfeltet!

Hvordan få youtube-videoer på bloggen

Å få youtubevideoer på bloggen er ikke vanskelig i det hele tatt, men man må bare vite hvordan man skal gjøre det. I dette innlegget skal jeg vise hvordan man gjør det, steg for steg.

 

1. Finn du frem youtube-videoen du vil poste på bloggen din.

 
 

2. Trykk på "del" under videoen i informasjonen.


  

3. Trykk så på "innbygg", og velg størrelse på videoen (velg mellom de 4 forskjellige formatene, eller lag ditt eget format der det står "egendefinert"

 

 

 4. kopier koden i firkanten.

 

 5. Gå til innlegget og trykk på "HTML av/på" for å slå på html.

 

 6. Lim inn htmlkoden til videoen.


 

7. Trykk igjen på "HTML av/på" for å slå av html. Da vil videoen være en gul/oransje firkant før du publiserer det. 

8. Publiser innlegget med firkanten og videoen vil se ut som dette:

 

Q: Hvis du ikke kunne dette fra før, var innlegget til hjelp?

Filmanbefaling - The Amazing Spiderman

Vil bare anbefale dere som ikke har sett den, å se "The Amazing Spiderman"! Det er en ny-versjon av en gammel spidermanfilm, laget litt mer realistisk på en måte. Jeg elsker denne filmen ihvertfall! Kan ha litt med at jeg elsker både Emma Stone og Andrew Garfield, og de spiller jo hovedrollene. Liker denne versjonen av spiderman veldig godt, siden jeg liker filmer hvor "fantasy"-delen er laget på mest mulig realistisk måte, hvis dere skjønte det.. jeg skal slutte å prøve å forklare når jeg suger til det, haha. SE DEN! 

Trailer:

Ææææ, fikk du ikke lyst til å se den nå?

I tillegg så er jo hovedpersonene sammen på ekte også, og de er virkelig et av favoritt kjendisparene mine.

whatever happens tomorrow, we've had today  dolce  I will no cringe for them.

andrew garfield | Tumblr  Tumblr  Wonderl4nd

                          

 

 

Q: Har du sett/fikk lyst til å se spiderman nå?

Spansk tentamen

Nå er jeg på vei ut døra til en spansk tentamen jeg ikke er forberedt til. Trodde jeg hadde mattetentamen i dag, men det viste seg at der tok jeg feil.. Jeg er livredd for hva jeg vil få nå som jeg ikke har fått øvd noe! Men det er ikke noe å gjøre med det nå, så ønsk meg lykke til.

Noen flere som skal ha tentamen?

Dagens outfitSomething old

Et bilde av meg tatt for et år siden tror jeg.. eller kanskje litt lenger! Elsker ihvertfall å samle på gamle bilder. Koselig å se tilbake!

 

Q: Tar du også vare på gamle bilder?

 

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Buenas noches!

Som dere sikkert har merket så blogger jeg om mye annet enn bare hverdagen min. Jeg liker å gi inspirasjon til leserne mine og ha hverdagen min som en mindre prosent av hele bloggen, siden jeg synes ikke det "gir" like mye til dere lesere som det tips og lignende gjør. Men noen ganger stopper et helt opp, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om. Derfor vil jeg at dere skal hjelpe meg å bestemme hva jeg skal blogge om fremover. Hadde vært kjempefint med hjelp!

O Humor Em Panico  We TipToe Around The Heart  truth...♥ - Beautiful Pictures Fan Art (32560262) - Fanpop

 

Q: Hva vil du at jeg skal blogge om?

Hvordan sette inn header på bloggen (Ny header)

Nå har jeg fått meg en helt ny header, så jeg benytter anledningen til å gi noen tips om hvordan sette inn ny header.
Først må du gå inn på Design/Rediger/stilsett.
Når du er her inne så går du ned til #header, under der setter du inn


background-color: #ffffff; < -- farge på den delen headeren din ikke fyller(ikke så viktig)
background-image: url('Url til bilde du vil bruke f.eks: http://img.jpg');
background-repeat: no-repeat; <-- Om du ikke vil at hederbilde skal bli gjentatt, om du vil det så tar du bort no-
width: 1000px;           <-- Bredden på headeren
height: 700px;           <-- Høyden på headeren
border: 10px solid white;  <-- Ramme rundt, kan fjernes
margin-bottom: 30px;      <-- Mellomrom til resten av bloggen

Julekollasj - bakgrunn til pc'en i desember

heihei!

Venninna mi gleder seg så viilt til jul og desember hun også, så hun har laget en kollasj i Picasa 3 som hun skal ha som bakgrunn på pc'en sin i desember. Jeg synes den var veldig fin, så jeg tenkte jeg skulle dele den med dere, så kan dere kanskje få litt inspirasjon til å lage dere en egen. Picasa 3 har en veldig enkel kollasj-funksjon, så jeg anbefaler det programmet hvis dere skal lage fine kollasjer på kort tid. Programmet er gratis og dere kan laste det ned på nettet. Dere kan selvfølgelig bare stjele denne også, men venninna mi er litt sær, så hun har stappa inn et bilde av Ylvis ogsånt haha. Hun at jeg måtte skrive at Ylvis er best, og at de burde ha Magnus som sidekick neste år... ehh, ja. 

Her er kollasjen:Q: likte dere kollasjen?

Anbefaling av nettbutikker

Hola chicaas!

Jeg har jo vært i London for en god stund siden, og jeg savner noen av butikkene så ekstremt! Jeg har søkt litt rundt på nettet og funnet nettbutikkene til noen av dem, og ønsker meg flere ting fra de butikkene til jul! Alle butikkene jeg ville ha mulighet til å bestille det hadde nettbutikk, eller så hadde de ikke frakt til Norge. Primark har jo ingen nettbutikk i det hele tatt. Noe som ikke er rart i forhold til det systemet de har. Men det er så billig, så det hadde ikke gjort noe, hehe.. Også River Island, som er min absolutt favoritt fra London, har ikke frakt til Norge. Men allikevel tenker jeg "heey jeg kan jo bare se litt på hva de har!".. hvor dum går det an å bli?? SKAFF FRAKT TIL NORGE FØR JEG FLYTTER EN BUTIKK HIT MED HELIKOPTER

Her er ihvertfall noen av butikkene jeg elsker fra london sine nettbutikker: (trykk på bildet for å komme til nettbutikken)

 

MISS SELFRIGDE

 

NEW LOOK


 

URBAN OUTFITTERSTOPSHOP 

Q: Liker du også disse butikkene?

Sovende ninja

God morgen alle sammen.

Jeg har funnet ut at jeg er en ninja når veg sover. Jeg satt på alarmen tidlig så jeg skulle få god tid til å jobbe med skole. Jeg gjemte til og med mobilen under forskjellige saker(dette er ikke første gang det har kjed). Men på en eller anen merkelig måte har jeg klart å komme meg bort til mobilen, skru den av og ta den med til bake i sengen. Jeg husker ikke at jeg har gjort dette og det irriterte meg litt. Men uansett så må jeg jobbe med skole nå.

Q: hva skal du i dag?

Q: Har det kjed med deg noen gang?

Verdens undergang nærmer seg!

Hei alle lesere!
Her sitter jeg på mobilen min og kom plutselig på noe.. Jorda skal jo liksom gå under om under en måned! 21 desember skal det skje, da skal det bli en slutt på oss alle.
Jeg må innrømme at jeg aldri har satt meg helt inn i dette "2012 - verden går under" opplegget, men jeg har fått med meg at det er en eller annen kalender eller noe som slutter (tar jeg helt feil nå?).. Er vel mange teorier. Men det jeg synes er litt rart er at det var så mye oppstyr rundt dette i 2010, og alle var så redde også videre.. Men nå når verdens undergang liksom er rett rundt hjørnet så hører vi ikke noe om det i det hele tatt! Ikke det at jeg tror at hele jorda bare plutselig skal gå under, men trodde nyhetene skulle ha det i skikkelig fokus nå som det er så kort tid igjen! Merkverdig..

(Ps: dette er et satellittbilde tatt fra verdensrommet)

Q: hva tenker du om dette?

En god latter!

Hei dere!

Vil egentlig bare vise dere en fantastisk morsom video. I mine øyne er den ihvertfall kjempemorsom, men så har ikke jeg tidenes beste humor. Den har ligget på youtube lenge, og har sett den mange ganger før, men det blir faktisk aldri kjedelig, haha! Det er han samme som har laget pocahontas-duben som har laget denne også. Den har dere garantert hørt om, men jeg legger den ved også for sikkerhets skyld. Hvis man av en eller annen grunn ikke har sett den, må den jo bare ses. Håper dere får dere en god latter dere også!

 

 Mummi-dub

Den klassiske Pocahontas-dubben

 

Q: Har du sett dem før? 

EN MÅNED TIL JUL!!!

I dag er det 24. november, noe som betyr at det kun er en måned igjen til julaften! Og for meg som virkelig elsker jul, så gleder jeg meg noe helt ekstremt! Ikke bare til julaften, men hele juletia!

DangoLove23's media  be merry  Tell Me You Need Me

Flickr Photo Download: Christmas lights in berlin  just girly things  follow your inner moonlight dont hide the madness

joy_coloring: Graphics 004 - request icons, banner, psd etc.  Fashion Society  nightmare

❤You are gorgeous..  Smile like you mean it. I do!  nightmare

Prika?ite slikom svoje trenutno raspolo?enje..... - Страна 204  Milly  spam

 

Kunne lagt ut eeevig mange sånne bilder, det finnes så fantastisk mange fine bilder på weheartit

 

Q: Gleder du deg til jul?

Ukens Butikk(tobi)

God morgen alle sammen. Har igjen torturert meg med å se på ting jeg ikke har råd til. Denne gangen så jeg på klær fra http://www.tobi.com/. Om du er heldige en meg og har penger som bare brenner hul i lommene dine så ville jeg anbefale deg å ta en titt.

Ukens blog er Maariiiaa.blogg.no

Maria Bergheim blogger om hverdagen min, og hun har en stor lidenskap for mote og fotografi. Du kan være siker på at du vil finne innlegg med bra innhold på bloggen hennes. Nesten alle bildene på bloggen hennes er tatt av henne. Jeg vil anbefale dere å ta en titt innom. spesielt ta en titt på blogg den som handler om mote!  trykk her for å komme til bloggen

 

Bildene er tatt fra http://maariiiaa.blogg.no/

 

Q: skal du ta en titt innom?

Norsktentamen wuhuu

Heyy!
I dag hadde jeg norsktenamen, det gikk ikke veldig bra. Diktanalyse og sånt dritt! Blæh! Har nesten alltid god tid på norsktentamen men idag fikk jeg dårlig tid på slutten.. Sier vel litt om mitt engasjement i diktanalyser, haha!

Dagens outfit! Woho pynter meg alltid før jeg skal på tentamen vet dere, så da blir det joggebukse og chilleklær! Det er det jeg elsker med tentamen. Man kan gå med joggebukse uten at folk ser på deg som om du har en ku på ryggen! Men nå er middagen rett rundt hjørnet så vi prekaast!

Q: Har dere hatt norsktentamen enda?

Sang-anbefaling

Hei søte lesere!

Dette er et veldig enkelt type innlegg som jeg kommer til å poste en del fremover når jeg får dilla på en sang. Jeg kommer rett og slett bare til å legge ut youtubevideo av sangen sånn at dere også får hørt den. Her er ihvertfall dagens:

 

We Are Never Ever Getting Back Together - Taylor Swift 

 

Altsa det er sikkert mange som har hørt denne sangen, men den går på repeat i hodet mitt konstant.

 

Q: Har du hørt denne sangen før?

Jeg vil ha en liten hund...

Hei lesere! Dette blir et lite klageinnlegg nesten, haha. Jeg har så utrolig lyst på hund! Det er så utrolig mye fine hunderaser der ute, og jeg skulle ønske jeg kunne få flere hunder, siden det er så mange nydelige raser! Men jeg kommer tvilsomt til å få hund. Hvis jeg får det blir det ikke med det første ihvertfall..

Derfor kommer jeg til å sitte og sippe og høre på denne sangen istedenfor. Fantastisk animasjon også , haha!

 

Q: flere enn meg som også vil ha dyr, men ikke får det?

App-anbefaling

Vil bare anbefale en veldig enkel app, som kan putte flere bilder sammen. Ikke noe magiske greier, men praktisk å ha! Dette bildet er laget med appen:

Disse bildene tok jeg før ballet! Nei.. Tok de akkurat før jeg skulle legge meg i går, bare for å vise hvordan appen fungerte. Så sånn kan det bli. Jeg sier det igjen; ikke noe veldig spesielt, men det er jo greit å kunne putte bilder sammen! Her har du appen:

Det var vel egentlig alt for nå!

Q: har du denne appen?

Skjønner ikke mobilblogging...

Nå har jeg prøvd å lage et innlegg via mobilen min, men jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg skal få til det her.. Enten så får jeg bare skrive tekst, eller så får jeg bare ha bilde.. Men jeg kan bare drømme om begge deler. Gjerrig av mobilversjonen av blogg.no altsa! Derfor får jeg ikke fiksa noe innlegg før i morgen! Jeg er skikkelig godt i gang med tanker om jula så det blir nok en del innlegg rundt det nå fremover, haha!

Q: Får du til å blogge med både bilder og tekst via mobilen din? Isåfall hjeeelp

JULEGAVETIPS 2012 - til mor, far, kompis/bror og venninne/søster (budsjett kr 200)

Hei folket! Overskriften sier vel seg selv.. tenkte å dele noen julegavetips med dere, siden jula nærmer seg med stormskritt! En ting er å kjøpe julegaver hvis man har evig med penger, men hvis man har et litt stivt budsjett, det er da det virkelig er vanskelig. Her har dere noen tips til julegaver til under 200 kr!

 TIL MOR:

KALENDER - moren min liker ihvertfall å holde styr på dagene, og er enda mer glad i fine bilder av familie og venner. Her finner du mange ulike kalendere du kan designe for under 200 kr.

KLESBRETTER - få klærne brettet fort og fint med denne klesbretteren.

BAGASJEVEKT - slipp stresset med om kofferten veier for mye med denne bagasjevekten.

SPA JELLY BATH - gi moren din en avslappende gave. Pulveret som gjør vannet i badetkaret til gele finner du her.

ENGLESPILL - englespill med telys til jula finner du her.

VASE - hvis moren din liker å pynte huset med blomster, skader det aldri med passende vaser. Flere vaser i ulike fasonger finnes til under 200 kr her.

PYNTEPUTER - du finner mange nydelige pynteputer til soverom og stue her.

LOMMEBOK - man må jo ha kvitteringer og pengene ett sted. her, her og her finner du 3 ulike forslag på lommebøker.

GAVESETT VELVÆRE - her og her finner dere to ulike hygiene-gavesett.

BADESKUM - med dette badeskummet kan du lage ditt eget luksusbad hjemme. Finnes i flere lukter.

SUSHISETT - hvis moren din er glad i sushi kan hun lage det hjemme med dette sushisettet.

TREFJØL - søt hjertetrefjøl til kjøkkenet her.

 

TIL FAR:

DUSJRADIO - la han høre på nyheter eller musikk i dusjen med denne dusjradioen.

OBJEKTIVKRUS - anderledes kaffekrus for en kaffeglad far her.

ØLKJØLER - for å holde ølen kald gjennom hele fotballkampen. Ølkjøler her.

USB-BILKABEL - med denne kan iphone og lignene lades i bilen. Finnes her.

TØFLER - på denne siden finner du noen tøfler til under 200.

PC-VESKE - pcer skal vare vet du. To ulike pc-vesker finner du her og her.

SLIPSHENGER -  til å holde styr på slipsene. To ulike slipshengere her og her.

TØYRENSER - praktisk liten sak som kan hjelpe hvis det søles på skjorta i 50årsdagen eller på julebordet. Tøyrenser her. 

BARBERBLADSLIPER - få barberbladene skarpe igjen med denne barberbladsliperen.

PLEDD - til fedre som liker å ligge på sofaen under et pledd med avisa. Fleecepledd her. 

 

BÅDE MOR OG FAR:

Bla gjennom Jernias gavekatalog for tips og ideer til foreldre. Mye nyttig og fint.

 

VENNINNE/SØSTER:

IPHONE COVER - la henne sy på sitt eget mønster med dette iphonecoveret.

TRAVALO PARFYMEREFILL - praktisk aliminiumsflaske for parfyme til resien her.

MYKISPUTE - praktisk liten pute til reise og til hjemme. Og VELDIG myk er mykisputen også.

ARMBÅND - en enkel måte å piffe opp ett antrekk på. Her, her og her har du tre forslag på armånd.

HALS - både varme og fine halser finner du her og her.

SOVEMASKE - skjønnhetssøvn er viktig. La henne få sove med denne sovemasken.

BODYSCRUB - bodyscrub med god lukt finner du her. Finnes i flere lukter.

SELVBRUNING - fuktighetskrem med svak selvbruning her. Anbefales å kjøpes med bodyscrub, siden man bør ta bodyscrub før man påfører kremen.

MASCARA - mascara for øyenfarge finner du her, og to andre typer mascara finner du her og her.

SJOKOLADEFONDUE - har du en venninne som er glad i sjokolade vil jeg anbefale dette sjokoladefonduesettet.

GODTERISKÅL - fin godteriskål til lørsdagskvelden her. For å gjøre gaven med personlig, fyll med favorittgodteriet til vedkommende.

SNACKSSKÅL - fin snacksskål til potetgull og popcorn her. Gjør gaven mer personlig og putt en pose med favorittpotetgullet til vedkommende oppi.

MANIKYRSETT - få neglene fine med dette manikyrsettet.

 

TIL KOMPIS/BROR:

FIZZ SAVER - ta vare på kullsyren med denne fizz-saveren.

SERIER - serier som modern family eller big bang theory slår sjeldent feil.

PARFYME - gjør ikke noe å lukte godt. Bruno Banani parfyme her.

ØREPLUGGER - det er så lett å miste øreplugger, så det gjør sjeldent noe med et ekstra par. Forslag på øreplugger her. 

HÅRVOKS - ulike produkter fra renati finner du her.

BLADER - 3 nummer av et blad du tror han liker? Josimar for den fotballinteresserte for eksempel.

KORTHOLDER - gutter er sjeldent glad i store lommebøker, men en enkel kortholder holder kortet trygt, og tar heller ikke mye plass! Fant desverre ingen nettsider med billige kortholdere, men det finnes i mange butikker.

 

Innlegget vil oppdateres og postes på nytt i desember en gang med enda flere tips! :)

 

Q: fant du noen gode tips du kan bruke?

Dagens "I want"

Hei kjære leserne mine!
Som de aller fleste på min egen alder så elsker jeg jo å bruke penger på klær, eller som mamma liker å si: "sløse penger på klær jeg ikke trenger..", men jeg lar aldri vær å kjøpe klær fordi jeg ikke trenger dem, men fordi jeg ikke har råd. Det er problemet mitt akkurat nå også. Var selvfølgelig så smart at jeg satt meg ned på Nelly og frista meg selv.. Her er noen av tingene jeg har kjempelyst på for øyeblikket, men som jeg desverre ikke har råd til.. Jula nærmer seg også, så jeg må nok spare pengene jeg får til julegaver.. Uff.

JULEKJOLER

House of Dereon - Anita Sequin Dress   Dry Lake - Moa Dress   Dry Lake - Dolly Dress

Sisters Point - Norge Dress   Club L - Waist Trim One Shoulder Dress   Aura Boutique - Bandeau Sequin Assy Dress

Aura Boutique - Mesh Bandeau Trim Dress   Elise Ryan - Sequin Low Back Dress   Dry Lake - Mia Dress

OVERDELER:

SuperTrash - Todros Top   Only - Shaki Mani Ajour Tshirt   M By M - Soho

 

 

beklager at jeg ikke fikk satt noe link under produktene, men det skjedde noe rart akkurat nå!

 

Q: Er det noe du har lyst på du ikke har råd til?


God morgen

God morgen alle sammen. I dag har jeg en ny tentamen, så ønsk meg lykke til. Det regner ute, men jeg synes det bare er koselig og ligge å høre på. men kommer sikert til å endre mening når jeg skal ut.


Canon EOS 550D/200mm/av meg

Q: hva skal du i dag?

Life is short

I helgen så var jeg en tur i skogen. Det er så lenge siden jeg har vært i skogen nå så det var deilig å komme seg ditt. Uansett så fikk jeg tatt en haug med bilder så jeg kommer nok til å legge noen ut av og til. Jeg har også akkurat blitt ferdig med den første tentamenen min i år så det er deilig.

Jeg kårer ukens blogg på fredag og du kan melde deg på her

 Q: hva har du gjort i da?

Vil du bli ukens blogg?

Jeg tenkte å begynne igjen med ukens blogg, siden det er så mange blogger som fortenner å bli sett. Jeg har hatt det før på de gamle bloggene mine. Men aldri på denne. Reglene er enkle, du trenger bare å følge meg på bloggloving:Follow on Bloglovinog legge igjen link til bloggen under.

 

Vinn Spike BH!

Alt du trenger å gjøre er:

- Meld deg på nyhetsbrevet av nettbutikken.
- Tips 3 venner om nettbutikken. (nederst til venstre i nettbutikken)
- Skriv om konkurransen på din blogg med link til dene bloggen.
- Skriv kommentar her med navn, epost og link til blogginnlegg når alt dette er gjort.

Alt dette finner du til venstre i margen på www.oliviarose.no

Du får selv velge mellom A, B eller C-cup

Lykke til!

Today's outfit


Genser og bukse fra ONLY.

Galaxy s 3 skin

God morgen. jeg har sittet å sett litte granne på Galaxy Skin. det er mye letter å finne noen finne til Iphone dessverre for meg. Men det var jeg som valgte galaxy over Iphonen. Men siden mobilen nå venter på at jeg skal hente den på posten så tenkte jeg at jeg skule kjøpe et skin til dem. Men siden jeg ikke klarer å bestemme meg så lurer jeg på hvilke liker dere best?

Memories

I dag så har jeg ryddet og vært på pc, mens resten av vennene mine er på Chris Brown konsert. Jeg hadde ikke penger så det er min egen skyld. Men uansett så har jeg fått vært hjemme med tankene mine. Det er så mye som har forandret seg de siste årene. Men det verste med å være så lenge alene er alt du angrer på klarer å presse seg inn i tankene mine. Alt det jeg har angret på at jeg gjorde eller ikke gjorde. Det er ting jeg skulle ønske jeg viste før. Men når jeg fikk vite det så var det uansett forsendt. når man vokser opp så mister man ofte venner på grunn av prioritering, men i dag har jeg tenkt på alle de som sto meg så nær når jeg var liten. Jeg smiler og lær over alt vi fant på. Men når vi går forbi værandre på gaten så er det som om vi bare har sett værandre noen ganger så vi ser på værandre og av og til sier hei. Men etter alt vi har gjort gjennom sammen så er det så rart å bli fremmede. Men alle som en gang betydde noe for meg betyr minnene ekstremt mye siden det er det eneste jeg har etter dem. Jeg vet ikke lenger om de personene som jeg husker eksisterer mer. det er så lenge siden, og jeg er ikke lenger den jeg var da. for å være helt ærlig så savner jeg bardomen. De bildene under er også fra for lenge siden. Jeg sier ikke at jeg er glad i vennene jeg har nå. Men noen ganger savner jeg de gamle veldig. De kjente den gamle meg. De jeg savner mest er de gamle bestevenninne mine som jeg ikke har noe med å gjøre mer. Men jeg vet at jeg bør ikke dvele ved fortiden, men som sakt så har den en tildens til å komme smygene inn i tankene dine når du ikke har så mye å gjør.


Q: Noen andre som savner bardommen?

Q: Hva savner du mest fra du var yngre?

Fridays

I går fikk jeg ikke tid til å blogge siden jeg var på Fridays med en venninne i går. Vi har snakket om å gjøre det i evigheter men nå fikk vi endelig til det.Q: Skal du noe spennende i helgen?

Q: Hva har du gjort før i uken?

Thila Purse

Endelig har jeg fått kjøpt meg ny lommebok. Jeg har virkelig trengt en ny siden den gamle ikke gikk an å bruke.

 

fra bianco 179kr

Q: hva synes du?

Q: hva har du kjøpt i det siste?

Perfectly beautiful

Jeg elsker å gå inn på tumblr min og se på alle de finne bildene. Det får i vært fal meg i bedre humør.  Du kan se på min ved å trykke på bilde eller så har jeg en lenke til den i side menyen.

Om du har tumblr så tar jeg gjerne en titt innom

Today's outfit


Bokse fra only og topp fra lindex(gavene jeg fikk i helgen)

The secret to having it allHvilken header?

Hvilken header synes du at jeg bør velge?
Purple sunset

 Jeg har vært så travel denne uken. Jeg har hatt så mange innleveringsoppgaver og jeg har til og med en som skal leveres i dag, så jeg har ikke får bloget. Men gjennom uken så har vel de to mest spennende tingene vært at jeg bakte kanelboller til klassen, var på shopping med Helena Støvne(http://helenastvne.blogg.no/) og bursdagen min i går. Jeg skal leggen ut hva jeg fikk seinere i dag

.

Q: bilde 1 eller 2

vinterkos

Jeg elsker å sitte inne med en kop kakao når det er kaldt


Q: hva liker du å gjøre når det er kaldt ute?

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits