november 2010

JULEDESIGN TIL BLOGGEN!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og er iskaldt. Så jeg har tatt med en varmevifte opp på rommet og satt den på ful varme. Men nå som det er vinter og galt, så betyr de at vi nærmer oss jul og advent tiden. Og da begynner også alle typer av julekalendere, som fek. De på tv, sjokoladekalendere osv... Så nå synes jeg det er på tide med et JULEDESIGN TIL BLOGGEN. Og da er jeg veldig spent på om dere har noen ideer som jeg kan bruke på bloggen. Så om dere har det så er det bare å skrive det under.

Q: Har du noen ideer?

Q: Synes du det er kaldt ute?

Q: Skal du ha Julekalender?


Sommeren i Danmark

 

Nå som det er så kalt her ute så har jeg begynt å savne sommeren lit. jeg vet det er litt rart, men son er det. Så jeg tenkte å legge in noen sommerbilder jeg har tatt i løpe av sommeren som var i danmark. Alle sammen er redigert i Photoshop Cs5.

  

Q: Hvilket bilde liker du best?

Q: Har du julekalender ?

Jeg har plassert min blogg i Grefsennorske bloggkart!

Første Adventsøndag

I dag har det vært en veldig koselig dag, for først så var jeg med noen venninner av meg som jeg ikke ser så ofte, hun ene er et år eldre en meg, og hun andre er to. Det vi gjorte var å lagge pepperkakker, du tenker at det tar sikkert kort tid, men der tar du feil. For Først så lagde vi deigen fra bunn av, så måtte vi vente på at den skulle avkjøle seg, og da hadde det sikkert gott en og en halv time. Etter at den var ferdig avkjølt så måtte vi kjevle ut deigen, og vi lagde stor dose så det var ganske mye deig, men Vi fikk lagt en del pepperkakker før de dro. Men etter de dro så hadde jeg tenkt til å blogge, men da skulle vi til besteforeldrene mine og ha adventsmiddagen, så det rakk jeg ikke. Når vi var der så klede jeg og kusinen min seg ut, og vi har bilder av det, men det legger jeg nokk ikke ut.

 

Men jeg hadde tomt batteri når Ingri og dem var her, så jeg tekte at jeg skule legge ut noen gamle bilder fra i sommer, og jeg legger ut et av Ellen fra sommeren.


Mari Og Ingri av meg <3

 

Bilde av Ellen kommer straks  <3

Q: Hva har du gjort i dag ?

God morgen alle sammen!

Nå er det endelig lørdag. Det blir deilig med helg etter en lang slitsom uke. og i dag så skal jeg nok finne på noe med en venn, og pynte til første søndag i advent som er i morgen. jeg hadde helt glemt at det var så nærme til jeg leste det på en anens blogg. Jeg vurderer å gjøre siste del av julehandelen i dag men er ikke sikker.

Av: anadelmann
Q: Hva skal du i dag?

Q: Gleder du deg til jul?

Q: Er du ferdig med julehandelen?

Noe lit kult

 

Jeg kom over denne siden på en blogg http://carolinemaria.blogg.no for noen dager siden, og jeg synes den var så kul at jeg bestemnte meg for å dele den med dere. Jeg vet ikke helt meningen med nettsiden, men når du skriver inn byen du kommer fra og trykker enter skjer det noe så kult at jeg ikke forstår helt hvordan de gjorde det. Helt utrolig. En veldig, veldig søt side ♥

 

Ta dere en titt her (det tar litt tid før filmen lastes opp)

 

http://www.thewildernessdowntown.com/#Oslo,+Norge

KONKURRANSE m/ SPONSORAVTALE

Nå har de konkurranseski på www.pilus.no der man kan bli sponset og få premier(stor mer under bilde eller på dem sin side, trykk her for å komme til www.pilus.no sin konkurranse)

1)  HVORDAN DELTA:

  1. Du trenger IKKE å registrere deg/bloggen/hjemmesiden/facebook
  2. De har telling på vår hjemmeside, så dermed ser de fra hvilken side de har flest treff.
  3. Den som har størst trafikk, vinner. ENKLERE BLIR DET IKKE!
  4. Gå inn på dem sine sider for og lesse mer her!

 

3) PREMIENE

1. premie:       Valgfrie varer for kr 8000,- + sponsoravtale m/ www.pilus.no

2. premie:      Valgfrie varer for kr 2500,- + sponsoravtale m/ www.pilus.no

3-5. premie:  Clipon-sett 5 deler, 45 cm, valgfri farge

6-25 premie: Valgfrie varer for kr 150,-


TOTALT er det premier i verdi for ca kr 15.000,-

KOM TIL KONKURRANSEN HER!

 

Apple Gavetips

Gaver fra Apple

Apple TV. Gjør din HDTV om til så mye mer.

Product ImageDen har jeg så lys på til kjelleren !

 

iTunes Card

 

Det er en god gave å gi bort trykk her, for fikk ikke lagt til lenken på bilde xD

<h3>Apple iTunes-gavekort</h3> <p>Gi gavekort for iTunes til iPad-, iPod- og iPhone-elskeren, og la dem finne den kuleste musikken, de kuleste podcastene, filmene, programmene med mer.</p>


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ipodtouch

 

VIL DU HA IPHONE 4 ? FÅ DEN GRATIS

 

Hvis du har lyst på IPhone 4, så bør du delta i denne konkurransen, så har du en mulighet til å få den gratis.

Du kan selv velge fargen på Iphonen, om du vil ha den hvite eller den svarte er opp til deg.

DET DU MÅ GJØRE ER:

1. Skrive et innlegg på bloggen din der du skriver at du kan vinne en iPhone 4

2. Mel deg på http://ninamandela.blogg.no å linke til henne.

3. Velger på onsdag (så er bare å vente)

Så velger hun ut en tilfeldig vinner av konkurransen på onsdag i uke 48.

LES DETTE!

 

 

Christmas

nå er jeg veldig trøtt, og ikke akkurat happy for at jeg blir nøt til å slepe meg på skolen enda en dag. men det var deilig i går etter å hat tentamen og bare dra hjem og slappe av. Men dagene mellom høsten og vinterferien så lengter jeg ekstremt til at den kommer. Men så klart så kommer den sent i år, siden at lærerne ville ha en ekstra uke i sommeren, så vi fikk en uke mer, selv om alle elevene sa at de heller ville ha en uke lenger i juleferien. så nå har jeg ikke juleferie før den 23 Desember. men son er det, jeg bør vel være glad for at jeg har ferie i det hela tatt, og alt son.

Alle er hentet herfra.

Q: Gleder du deg til jul?

Q: Hva skal du i dag?

Q: Er du trøt?

 

 

FÅ SPONSOR PÅ BLOGGEN

Jeg har vært litt rundt på blogger får se etter tips for å få seg sponsorer. får jeg har lyst på noe annet/tillegg til Frossle. frossle er en fin side og tjene penger på og sånn, jeg tjente fort opp penger der, men så skjedde det så mye rart så brukeren min ble slettet med alle pengene. Så jeg har måttet begynne på nytt. og det var ikke så gøy, så jeg prøver å se etter noe annet. men jeg kjenner en del som elsker frossle, og har tjent en del der. Så det er en trygg side. Men nå som jeg har lest på en del blogger har jeg kommet fram til at det er best og sene de sidene du vil bli sponset av en e-post, om du ikke er en av bloggene på topplista da. og e-posten du sender bør inneholde:

1.  Du må aldri skrive at du VIL Ha gavekort/ting for de du har sett dem gi det til andre. Prøv å være HYGGELIG!

2.  Skriv statistikken din, husk og vær ÆRLIG!

3.  Du kan om du vil skrive hvor mange kommentarer du har i gjennomsnitt hver dag.

4.  Hus å skrive bloggadressen din.

5.  Ikke skriv?: D, :), <3" eller noe i den duren, for da virker du useriøs.

6.  Prøv å unngå mange skrivefeil(der må jeg skjerpe meg)

7.  tilby de gjerne at du setter opp en banner på bloggen din, hvis de sponser deg.

 

Frossle: passer best om du har en blogg med ikke så mange lessere, eller vil gjøre det så enkelt som mulig.

E-post: metoden passer best for en som har litt bedre tid, og flere lessere.

Du kan lesse mer om det på http://houseoffashion.no

 

Om Pengar

Jeg tenkte at jeg skule øve til nynorsken. og da fant jeg ut at jeg skulle lesse i norskboka, og da kom jeg til den delen med virkemidler. og når jeg var der så fant jeg et så fint dikt, som jeg synes har et veldig godt poeng. Den handel om rikdom og om pengenes egentlige verdi. Og det er på nynorsk.

4592722128_a10d4e706e_large

Om Pengar

Ein kan kjøpe seg mat,

men ikkje mathug,

Dropar, men ikkje helse,

mjuke senger, men ikkje svevn,

lærdom, men ikkje vit,

stas, men ikkje hyggje,

moro, men ikkje glede,

kamerater, men ikkje venskap,

tenarar, men ikkje truskap,

gråe hår, men ikkje ære,

rolege dagar, men ikkje fred.

Skalet av ting kan ein få for pengar.

Men ikkje kjernen: det er ikkje for pengar fal.

av: Arne Garborg.

Q: Hva synes du om dikte?

 

 

Harry Potter og Dødstalismanene

Nå har jeg akkurat spist pannekaker og suppe. Hvis det er noen som bryr seg. før det så var jeg og shoppet med en venn, vi var på StorO og shoppet julegaver. Men hun fant en genser jeg elsket så jeg kjøpte den. Det kommer bilder sene siden jeg ikke har kamera for hånden. Og snart så skal jeg dra og se harry potter med kusina mi. Jeg gleder meg veldig:)

Q: Hva skal du i dag?

Q:Hva synes du om genseren ?

Helg &lt;3

Nå er det endelig helg, jeg synes jeg har fortjent den siden det har vært så mye stress og prøver. men skolen klarte helt fint og snikke seg inn i denne helgen også siden vi har nynorsk tentamen på mandag, så derfor må jeg øve. Men jeg overlever nokk. Men uansett så i dag så er det en del snø, så vi får håpe det ligger til jul, så blir det en ordentlig jul. Jeg gleder meg veldig til det. Resten av dagen i dag skal jeg slappe av, men i morges så skal jeg o kusina mi dra og se Harry Potter sammen, det var nemlig bursdagsgaven fra henne til meg, jeg gleder meg veldig.
Alle er tatt av meg med mobilen min(LG 500 kp )

Q: Hva synes du om bildene?

Q: Hva skal du i dag?

Q: Skal du se Harry Potter filmen?

 

Kjoler fra Nelly

Farina Dress NOK 799, Samsøe Samsøe - NELLY.COMMoa Dress NOK 499, Jeane Blush - NELLY.COMDrape Sequin Dress NOK 399, Honor Gold - NELLY.COM

Moa Dress NOK 499, Jeane Blush - NELLY.COMRamona NOK 649, Jarlo - NELLY.COMGuess dress NOK 449, Sisters Point - NELLY.COM

Sequin Tube NOK 539, Rare Fashion - NELLY.COMMia Dress NOK 399, Jeane Blush - NELLY.COMElsa dress NOK 349, Jeane Blush - NELLY.COM

Trykk på bildene for å komme til siden eller her

Her er det noen kjoler jeg fant på nelly, hva synes dere om dem?

 

Takk skjære leser

 

Jeg vill takke alle som leser bloggen min, for i det har jeg hat en del lessere. Og det har vært mange fine kommentarer. Jeg tror faktisk jeg aldri har opplevd noen negative kommentarer, og det er jeg veldig glad for. Men nå lurer jeg på noe. jeg lurer på HVA SYNES DERE EN BLOGG TRENGER. og da mener jeg innleggene, designet, og alltid kan dere komme på, så det hadde vært fint om dere kommenterte.

 7dager statsteik90dager statsteik

Tumblr_lc1s0xozdf1qeqm6vo1_500_large

5112412572_6b07684fd6_z_large

 

Capa_large1250350422_large

__________________________________________________________________________________________

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

God morgen alle samen.

 

Nå har jeg akkurat trent og skal snart dra, men jeg skal ikke på skolen først nei. Jeg skal til legen for å se hva jeg er elregisk mot. For det har seg slikk at vi tror jeg er erlergisk mot noe. Hvi skulle egentlig sjekke det i fjor med oss glemte det så da blir det i år. Men jeg tror ikke jeg er veldig erlergisk dal. Etter det skal jeg på skolen og ha enda en prøve. Jeg synes veldig syn på meg jeg.

33105-f21454-480-700_large

Q: har du prøve i dag

Q:er du elergisk?

 

Miner om at jeg er med på Blogg VS Blogg på http://lrhm.blogg.no og hadde vært kult om du stemte på meg

Blogg VS Blogg


Trykk her for å komme til http://lrhm.blogg.no

 

Q: hvem skal du stemme på ?

Spotify Premium

Vil du ha den populærmusikk service Spotify og unngå all reklame?

 

Alt du trenger å gjøre er å Registrer deg gratis Og:

  1. Trykk på bilde under eller i sidemenyen :)
  2. Utføre en gratiskampanje (men du behøver ikke svare ærlig på den)
  3. Verve 6 venner
  4. Så er du ferdig, så du kan laste den ned!

Alla fördelar med Spotify Premium:

+ Du slipper all reklam
+ Bättre ljudkvalité på musiken (320kbps)
+ Du kan använda Spotify i mobilen (iPhone, HTC, m.fl.)
+ Lyssna på dina spellistor utan internet
+ Tillgång till nya låtar innan alla andra

__________________________________________________________________________________________

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Selena Gomez & The Scene - et år uten Regn

God morgen alle samen

Nå driver jeg å ryder romet mitt( det trengs) så samtidig som jeg gjør det så hører jeg på musikk, sden eller så hadde ikke jeg klart det i det hele tatt. Men når jeg har musikk på så går det mye bedre. En av sangene jeg hører på er The Scene A Year Without Rain av Selenga Gomez. Jeg synes den er så fin

Q: Hva synes du om sangen?

Q: Hva sal du i dag ?

__________________________________________________________________________________________

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Xich Lo

I går så rak jeg ikke blogge siden jeg og en venine skule dra på kaffe sammen. jeg bestemte meg nemlig å dråpe barne bursdagen i år og i stede dra med en venninne på en kaffe. Og jeg må si at det var vært det (selv om det ikke ble så mange gaver da xD).  Vi bestilte bor før vi dro, og det tror jeg var smart for det er en ganske fin resturan. Og vi fikk veldig godt mat. Helle resturangren serverer Indonesisk matt, og det synes jeg er så godt ;)

Vis det er noen som lurer så spiste vi på Xich Lo i Oslo

Trykk på bildene for å få dem større(jeg har tatt dem fra xichlo.no)

 

 

På skolen

På skolen i dags så var vi på en messe som heter You før vi i siste time hadde norsk, men det var ikke så mye norsk vi gjorde. Vi hadde et opplegg der først to stykker inprøviserte, og så ble de bet om å fryse. Når de sto i en stilig så ble den ene byttet ut med en annen, og slikk fortsatt det :) Det var sykt gøy.

414729-7-1289433037943_large

 

Tumblr_lao5lmpiyk1qdqgfgo1_500_large

hihi, det er sant :)

 

Q:Hva har du gjort i dag ?

__________________________________________________________________________________________

 

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Min dag

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, har hat norsktentamen, og senere i dag så skal jeg ned i byen for å se på videregående skoler så jeg får ikke så mye tid til å feire bursdagen min akkurat da. men jeg hadde det sykt kos i går når mammas side var hær. Jeg fikk også mye fint, skal legge ut bilder av det senere, men en av tingene jeg fikk var at jeg og Ellen(kusina mi som er like gammel som meg) skal dra og se Harry Potter del 1 20. november, jeg gleder meg så sykt: D, jeg er stor Harry Potter: D. men noe som er litt skummelt med å ha bursdag er at du er et år eldre, og nærmere døden: S skummelt.Bildene fra i går kommer senere :)

Takk til ale dere som kommenterte i går, har ikke rokket å svare, så jeg beklager det :)

Q: hva har du gjort i dag?

__________________________________________________________________________________________

 

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Follow on Bloglovin

Gleder meg

Nå har eg akkurat kommet hjem fra skolen, det har vert en ganske grei dag, men litt treg etter som jeg bare har lengtet etter å kunne komme hjem for de jeg skal ha familie bursdag med mammas familie i dag det blir sukkeret veldig koss, og eg får kakker og GAVER, jeg elsker gaver, jeg blir alti glad for gaver. For meg er det viktigste at de har prøvd å finne noe fint, det behøver ikke være dyrt . Men jeg legger ut bilder senere

 forresten så har eg bursdag i morgen og da skal jeg bytte ut helgen for den dagen, så eg lurte på hva dere synes om den?

 

Q: hva synes du er viktigst med gaver?

Q: Har du snart bursdag?

Q:Gleder du deg til jul?

Q:hva har du gjort i dag?

__________________________________________________________________________________________

 

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Bare les den, ikke tenk!

Ifgøle en udnerskøelse ved uinevsrtiteet i Cambrigde sipller det ignen rlole i hivklen rkekeflgøe boksvtanee er! Det estnee som er vkitig er at frøtse og ssite boksatv er på rtkigig setd,retsen kan vræe hltuer til bluter og du kan frtoastt lsee uetn prlomeer! Dtete er fdori den mnesnekliege hrjene ikke lseer hevr boksatv for seg slev,men odret i sin hleeht! Mrekleig ikke snat ???

 

Image and video hosting by TinyPic

Trykk på bilde for og komme til der jeg tok det fra

 

 

haha, er den ikke bra?

 

__________________________________________________________________________________________

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

200

 

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

03 - Et bilde av din mobiltelefon.

Jeg har LG Kp 500D i gul, skule egentlig ha i svart med gul ramme rundt, men jeg fikk feil, og så skule jeg på frie, så jeg fikk ikke bytta den, men nå elsker jeg den, det eneste minuset er at den ikke har WiFi

Jeg har redigert bilde

 

Q: Hvilken mobil har dere?

___________________________________________________________________________________________

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Hva er i vesken din?

02

 

En notatblokk, telefonbok, lommeboka, fleksikort, bankkort, andrekort, anti-bak, leppestift, le pomade, kortholder, blyant, maskara, viskelær teip og blyantspisser.Speil, pen, solkrem, fuktighetskrem, parfyme, merke penn, kortstokk(du vet aldri når du kan trenge det) hårgreier, IPod.

 

Q: hva har du i veska din?

 

 

 

20 Dagers kaldender

Har sett noen blogger har det, så jeg tenkte jeg kunne prøve.

 

01 - Et bilde av deg, tatt i dag og det antrekket du hadde i dag.

02 - Hva er i vesken din?

03 - Et bilde av din mobiltelefon.

04 - En dag i livet, fotografier tatt i løpet av dagen.

05 - Et fotografi av deg selv for to år siden.

06 - Et fotografi av deg selv uten sminke.

07 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.

08 - Et bilde av noen du har lyst på i øyeblikket.

09 - Din favoritt-film.

10 - Hva du ønsker mer enn noe akkurat nå.

11 - Din nåværende ønskeliste.

12 - Det vakreste bilde av din beste venn.

13 - En TV-show er du nå avhengig av.

14 - Et bilde av din håndskrift.

15 - Den neste planen du har kommer opp at du er veldig spent for.

16 - En sang som passer til humøret.

17 - Et bilde av byen du bor i.

18 - En kjendis du ikke liker, og hvorfor.

19 - Et bilde av din faviourite element av klær.

20 - Et fotografi av deg selv tatt i dag tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene.

 

1.

Bilde er kun redigert med hvit bakgrunn :)

tar du utfordingen?

 

 

 

Frihet

I dag så har jeg hat fri fra skolen, men jeg går på krykker så jeg har ikke gjort noe annet en å slappe av og vært på pc, jeg vet jeg egentlig burde ha pugget til naturfag som resten av venninnene mine, men jeg glemte den boken på skolen så jeg bare slapper av. En av tingene jeg har gjort er å redigere et bilde, og jeg lurer litt på hva dere synes :)
03.nov.2010

I dag så var jeg og besøkte grefsen, det var sykkt bra, men jeg likker ikke skolens ineklima, men de skal flytte til den nye skolen på nydalen, og de har alle linjene jeg har lyst til å gå på på nydalen, så jeg skal søke, men jeg er litt beskymret for skolemiljøet, siden grefsen ikke er beryktet for det beste akkurat, men får håpe jeg tar feil, og det er bra miljø. den nye skolen som bygges, skal være ferdig i 2011, men den blir ferdig  tide til at vi kan søke oss inn der :D det blir sikkert veldig bra. Det sal være en stor Gymsal, som er i ful internasjonal størelse, et rom der man kan danse, og enda et stort rom som er til vekkter. En stor kantine(som både man kan sitte inne å ute) og bibiliotek. og hele skolen skal være lys, og det meste er glas, det er ikke så stor skolegård, men det er mange kafer og anet man kan dra til som ligger ret vedsina, og akkerselva er jo vegg til veg så jeg ser jo ikke det som noe problem.

 


Q: Hva synes du?

__________________________________________________________________________________________

 

 

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

 

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

FRI!

 

Nå har jeg fri til fredag, eller nesten da, jeg skal nemlig besøke grefsen videregående i morgen, det gleder jeg meg til, men jeg tror jeg ikke skal in på den skolen eller på den linja jeg har valgt, som bay The way er språk, samfunnsfag og økonomi, så vet dere det:).

Og på torsdag så har jeg fri, for de at på skolen min så er vi alltid litt lenger en vi skal, så vi får faste fridager som ikke andre har i løp av året, men så må jeg tilbake på fredag da: men jeg har ikke blogget pga. at jeg ikke fikk lov til å være på nette om jeg ikke gjorde lekser, men nå håper jeg at jeg kan det framover, og det blir snart mer spenene og lese om, siden jeg snart er ferdig med krykkene :D

Men akkurat nå sa har jeg tegnet, hva synes dere? det er ikke det beste jeg har gjort, men jeg begynner å huske litt da :)

De to pikene, er forresten noe rusk fra skæneren XD
___________________________________________________________________________________________

 

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

 

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

 

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits