august 2010

selena gomez

jeg synes hun har en veldig fin klestil, hun er ikke for jentete :), hun virker veldig  søt og hygelig. så jeg har tenkt til å begyne å herme etter noe av klestilen henes. men det må nok vente. jeg skal jo først til polen og berlin (om to ukker), jeg gleder meg sinsykt. men gruer meg til busturen siden vi drar med klasen. nå sporer jeg av igjen XD. men her er det et bilde av henne som jeg har redigert.

hva synes du?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Oslonorske bloggkart!
bloglovin

Brev fra kongen

I dag lå det et brev fra kongen, det var en invitarson til midag. men den invitarsonen var ikke til meg nei. den var i min mor. det kom som en stor overskelse på alle. jeg mesunder henne : / . men jeg under mamma det også :)
 
her er invitarsonenen


Jeg har akurat kjøpt meg spansk og engelsk ordbok. og et kult viskelær. det trenger jeg :P

 
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Oslonorske bloggkart!
bloglovin

Vakre bilder

i dag glemte jeg helt å blogge, jeg har nemelig ryddet rommet, set på andre blogger. det er mange finne blogger der ute, jeg har set på minst femti. i tileg til det så planleger jeg polenturen. men jeg har blantanet set på disse bloggene: , alle dise ar veldig fine bilder :D

http://carolinemaria.blogg.no/


http://mne.blogg.no/

http://iscakes.blogg.no/

Har noen av dere lest dise før?

Frends <3

I dag så dro jeg får å trefe Ingri og Maria. De er to venner av meg som jeg traf på fotokurs i fjor. Vi var de tre jentene som ikke klarte å holde skjeft på en ti timers bustur XD. Vi har det alltid gøy sammen. Maria er en glad og hypper jente, som har en veldig smittene latter. man MÅ bare le om hun ler, hun er to år eldre en meg. Ingri er en glad jente, men den mest fornuftige av oss. hun har offte med seg det vi trenger, og er den som skal ha ærend for at vi fremdeles kjener værandre, hun er et år eldre en meg, så jeg er yngst.

HOT DOG !

jeg er hoss Ellen nå. hun er kusina mi, jeg skal være her hele helgen. dette blir et skjapt inleg. jeg klarte ikke å koble meg in på internet i går så da fikk jeg ikke blogget. jeg og ellen siter å spiller sims 2, det er sykt gøy. ellen har også værens søteste hun. han hetter amigo og er fem år. han er sååååååååå søt!

Vann i munnen av søte sakker(cupcakes)

i dag så så jeg litt på andres blogger ;D, mange finne. men da var jeg innom http://inspirasjon1.blogg.no/. en bra blogg. men når jeg bladde ned på siden så kom det noen bilder og en link til denne siden;http://www.weheartit.com/, som fikk meg til å få vann i munnen.

bare se på disse bildene:

Image and video hosting by TinyPic

Nam, nam, nam

Image and video hosting by TinyPic

har veldig lyst på!

Image and video hosting by TinyPic

haha, den er så søt at jeg kunne spist den opp. jeg kunne spist den opp om jeg hadde fått lov.
her er linken til flere bilder

Bilder fra min sommer

beklager, jeg vet at jeg skulle ha skrevet om sommeren min, men jeg sovnet XD. det er veldig typisk meg. men jeg har vært i danmar, på sørlandet, hammar og hjemme(Oslo) i sommer. så her er det noen bilder fra min sommer. sommeren var som passe, det var nemelig noen ting som gikk lit galt xD


har dere noen  Gode sommerminer?

# bildene er tatt av meg
#bildene er redigert i photoshop cs5

Fantastisk dag

fantastisk fint vær, det var hyggelig å se venner igjen. men å begynne på skolen var ikke så fantastisk. men det var greit. nå ligger jeg ute. 

 
senere i dag så skal dere mest sannsynlig få høre om sommeren min. 
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits