juli 2010

06.jul.2010

Jeg kommer ikke til å blogge på lenge nå siden jeg skal ned på sørlande. men det kan hende det blir litt mobbil blogging da men jeg kommer hjem igjen på søndag. Akkurat nå er jeg på jobben til mamma. jeg venter på at hun skal bli ferdig, så hun kan skjøre meg til tåget. Jeg kommer til og blogge senere i dag... når jeg tenker meg om. jeg skal forresten ta tåget ned til hytta, og så venter besteforeldrene mine på meg der jeg gleder meg.

 

                                                                                                                                                        Cute Stuff For Your Site!

en litten godbit

Nå har jeg fått en ting jeg har ventet på. Jeg har bestilt en pakke. Men de sender ikke før de har alt du har bestilt. Så jeg har ventet lenge. men pakken har ikke komet da :( men pappa har fjernet den fra lista. og dro bort til den butikken de har i nærheten og kjøpte den :). det er et par høytalere :D. De har sykkt kult disagn. men nå venter jeg på pakka med Apple iPod min XD.

 

 

Image and video hosting by TinyPic

God Morgen

God morgen alle sammen, enda en herlig dag i dag skal jeg kanskje på kino. Og i på frysja. Det er ikke likke fint vær i dag. Det blåser mye mer. Og det er mye skyer. men jeg vet ikke om det er kalt, siden jeg ikke har vørt ute enda. Men det er i vertfall sol i dag. Men det er fremdeles en herlig dag hva skal dere gjære da?

Image and video hosting by TinyPic

Adopt a pixel @ CarrielynnesWorld.com!Cute Stuff For Your Site!

Herlig sommer

I dag var det godt og varmt. Dette er son jeg skule ønske været var vær dag. det er litt vin, men det er bare behagelig. det er 29€C I luften, og det er fuktig.

men I dag så har jeg hjulpet mamma I hagen, vært med på son rose dag på Freia xD. Jeg var med på en budrunde på rosser. Og jeg vant! tenk det senere I dag så skal jeg dra ned på frysja, men før det skal vi grille med en av nabo familiene. jeg gleder meg til å dra ned på frysha. frysha er forresten en elv.


er den ikke nydeli

alle  bildene er tat med min mobb

  Adopt a pixel @ CarrielynnesWorld.com!Cute Stuff For Your Site!

Mariah Carey - Angels Cry fot Ne -Yo

jeg var akkurat inne på min gammle blogg og så meg litt rundt. der komm jeg over noen av de gammle sangene jeg har der. og jeg synnes denne her er fin. som sikkert dere har kjønt ut fra overskriften så er det  Mariah Carey og Ne Yo som synger. og sangen heter Angels Cry
 

Rabater på butikker

du har vel alltid hat lyst til å få ting billigere, nå er det en nettside der du kan få rabatt på diverse sider. noen av butikkene du kan få rabatter på er H&M, Nille, Pixnik, osv...

 

siden heter rabattweb

SØTSAKER

sommerens søtsaker har endelig kommet, ja jeg snakker om markjordbærende. jeg gikk i dag på mitt (hemmelige)markjordbærstedene. det var mange modene, men det var også mange umodne. så jeg vil anbefale alle at man tar seg en  tur ut og prøver og finne noen av disse god sakene. Men de er dessverre ikke modene alle steder enda.

bloglovin

Love imags

google-site-verification: google6fef33dc380a8052.html

JEG ANBEFALDER TAGGIS

Ingris blogg er en veldig pen og oversiktlig blogg. Den har et behagelig design og en veldig fin hedder. Jeg likker musikk smaken hennes og kles smakken. Hun virker også som en veldig hyggelig jente. Bloggen hennes handler om litt av vært. Den har mest av, videoblogging, sminkevideoer / tips og outfits, jeg anbefaler dere og ta en titt.


Men akkurat nå så har hun en bloggpause, men dere har mye å se frem til når den er over.

trykk på bilde får å komme til

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits