mai 2012

Sommer dag

I dag har det vært så god og varmt, men jeg har dessverre vært inne å jobbet med skole. Men i morgen skal jeg på tusenfryd. da skal dere få se bilder derfra.Morning Stretch

God morgen

I dag våknet jeg veldig tidlig. men jeg lå å dro meg en liten stund uansett. jeg viste ikke hva klokken var siden jeg har klart å legge mobilen et smart sted der jeg ikke finner den. Når jeg hadde stått opp og gått ned til kjøkenet for å lagge meg frokost, så jeg med store øyne på klokken. Den var 4:21! jeg står aldri opp så tidlig. dette er egentlig veldig rart siden det er skole uke og jeg pleier å ha problemer med å stå opp. Det verste er at jeg var lyst våken fra det øyeblikket jeg våknet.

Morning skies (II)Morning spring Morning Stretch

Når våknet du?

Har du våknet veldig tidlig før?

my wish list

 

You can´t blame us!

 

I dag har jeg fri og skal ut å grille med noen venner så det blir kos. Mamma og pappa kom også hjem i går og hadde med forskjellige ting til meg så tenkte at jeg skal vise dere det senere en gang.

Men jeg kom over denne før i dag og e så enig.

Source: imgfave.com via Britt on Pinterest

Fashiolista - Shoes

12.05.2012

Sempre Nå gleder jeg meg til starten av sommeren. Da skal jeg nemlig på Cruis. Det starter i Barcelona og drar oppover mot Italia. Tilsammen skal båt turen ta en uke, men vi skal ha en dag før og etter i Barcelona. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Costa Magica er et cruiseskip som debuterte i 200. Magica drar innom noen av de mest kjente stendene i Italia, inkludert Positano, Portofino, Bellagio, og Sicilia. Costa Magica er også en av de største båtene i Costa Crociere sin flåte. helle båten har en elegant stil, og det fines et eget kjøpesenter på dekk! Noe av det man kan finne på dekk er: Beauty Salon/Barber Shop, Casino, Disco/Dancing, stor kino,Outdoor Movie Screen, Spa osv. Så klart om noen lurte har båten tråles nett.

  

Noen sommer planer?

Hva skl du i dag?

Instagram words

Noen bilder jeg liker på Instagram. Hva synes du om dem?

Trykk på et av bildene for å komme til instagram

Min dag

i dag så har jeg vært på ridning og hos besteforeldrene mine så det har ikke blitt så mye ut av dagen, men det går greit. Jeg skyper med venninnene mine nå, så jeg har en del å gjøre. jeg har også naturfag prøve i morgen. Selv om jeg føller at jeg kan det godt så er jeg litt nervøs for den. Ønsk meg lykke til. Dette blir et kort innlegg på grunn av den naturfag prøven.

//Galxy Sll

Hva har du gjort i dag?

Dagen i bilder

i dag har jeg vært å shoppet. jeg fant de øredobbene jeg har lett etter i 2/3 år nå.

  

Q: hva synes du om bildene

Instagram

 

 Noen bilder jeg liker på Instagram. Hva synes du om dem? 

Hvordan man midtstille headeren(Svart til Hjalmfrid)

30. april så spurte Hjalmfrid(jammo.blogg.no) om hvordan man midtstille headeren, og hun lurte på lager inn et lite blide uten å få det dobbelt opp.

dette er egentlig ganske enkelt å gjøre noe med.

Design/Rediger/stilsett

for å midtstille hederen så må du bare sette inn

#header {
float: right;
background-image: url('Bilde url');

height: 300px;                                             /endere 300 til den høyden du vil ha
width: 800px;                                              /endre 800 til samme brede som bloggen sin har
background-repeat: no-repeat;                   /ta bort no- før repeat om du vil at headeren skal gjentaseg

margin-left: auto;
margin-right: auto;

legg (margin-left: auto;)og (margin-right: auto;) under #wrapper og #footer

SUMMER :)

 

Var det hjelpsomt?

05.05.2012

hei alle sammen, nå har jeg ikke blogget på en stund. Først var det for de Mac klikka og så var det for de jeg ikke fik tid. på onsdag så dro jeg og en venninne ned til mango nede i byen siden hun skulle ha et sko par derfra. Etter det så gikk vi inn på Waynes Coffee.  jeg hadde aldri vært der før, men de hadde de best muffinsene noen sine. Jeg anbefaler alle som har muligheten til å gå dit og prøve ut maten dem. Når jeg kom hjem så møtte jeg en annen venninne og så gikk vi for å grille ved Frysja(en elv). Det var så koss. På torsdag var jeg på ridning så jeg fikk ikke så mye tid til noe annet. Men jeg husker ikke hva jeg gjorde i går.

 

Q: Hva har du gjort helle uken?

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits