april 2012

Hjemme igjen

Nå er jeg hjemme igjen etter en supper helg på fjellet. jeg fikk ikke blogget i går siden at pappa klarte å låse mobilen min. men son kan det gå. men jeg har tatt en del bilder mens jeg var der oppe som jeg har lyst til å dele med dere, men akkurat nå så får dere bare se bilder fra mobilen siden de andre er i kamera som jeg ikke vet helt hvor er.


Q: hva har dere gjort i dag?

Siste ski helg

Jeg har ikke fot blogget siden jeg var på kino i går rett før vi dro til hemsedal. så hele helgen blir det nok mobil blogging. Og mest bilder fra mobben.

Min dag i bilder

I dag har vert en veldig bra dag for meg selv om jeg har hatt en prøve. Ført hadde jeg spansk der vi så på en skrekkfilm(Djevelens ryggrad), men vi ble ikke ferdige med den. Etter å ha sett film så hadde vi en lett gym prøve. Man kunne gå etter man var ferdig, og siden vi hadde storefri etter det så ble det veldig langt. Neste time vi hadde skule vi møte lærerne nede i byen på et Museum. Men før vi dro før å møte dem så gikk vi rundt å shoppet i byen. Eller det vil si venninnene mine, men noen av oss har ikke penger.

Hva har du gjort i dag?

Har du hat en fin dag?

God morgen

God morgen alle sammen. I dag er det ganske dorlig vær dessverre. Det er litt dumt siden jeg skal gå rundt i byen med klassen. Men, men, man kan jo ikke gjøre noe med det uansett.

Hvordan vær er det hos deg?
Hva skal du i dag?

Gave

I går kom mamma hjem fra england, etter å ha vært der en uke. Hun hadde med en liten presang til meg. det var en charm til charms armbåndet mitt. Takk mamma. I dag så har jeg har min siste tentamen dette skole året. Det gikk faktisk mye bedre en ventet.

Har du har alle dine tentamer?
Har du fot noe i det siste?

Min dag

 
Nå har jeg kommet hjem. Jeg har vært sammen med en venninne som det er en stund siden sist jeg så. jeg hadde helt glemt hvor gøy det er å være med henne, og hennes gode miljø smitter over til meg. Det hjalp veldig siden matte tentamen gikk elendig. Men son er livet. Men jeg skal sørge for at vi ses oftere fra å med nå. Vi skal forresten på fotball kamp i morgen, gleder meg.
 Disse sangene har jeg hørt på i hele dag. 

silhuetas # EXPLOREDFim de tarde
musicnodesmusicnodesmusicnodesmusicnodes
Shontelle: Impossible
Owl City: Fireflie
Shontelle: Battle Cry
Shontelle: T-Shirt
Hva har du gjort i dag?

18.04.2012

Sorry, prøvde å poste det i går, men det gikk ikke.

I dag er jeg i veldig godt humør siden vi hadde norsk tentamen og sluttet tidlig. Men når jeg kom hjem så måtte jeg dessverre gjøre litt matte men det er greit. Det ble veid opp av at kjolen min kom i dag. Og den passer. Jeg er i himmelen. dette er første gangen jeg har kjøpt fra en nettbutikk (om vi ikke reiner med hm sin). Men jeg har enda ikke rokket å ta bilde av den, men jeg har bilde av en hvit sommer Jake som jeg har kjøpt. Men jeg må til bakke til matten så det blir et kort innlegg.

 

Har du kjøpt noe fra nette i det siste?

Hva har du gjort i dag?

17.04.2012

I dag så har jeg vært å kjøpt bursdagsgave til en venninne, men tør ikke legge ut bilde tilfelle hun ser det. Etter å ha kjøpt gaven så dro vi til Jordbærpikene. Jeg elsker matten der, men siden jeg ikke har så mye penger nå var det litt dyrt. Men jeg elsker å være der, og maten er vært det. Men jeg vet jeg skrev det før i dag, men jeg klarer nesten ikke å vente til kjolen min kommer.

UntitledTeddyUntitled

Hva har du gjort i dag?

Ny dag, nye muligheter

går rett før jeg la meg så bestilte jeg kjolen min fra asos.com, så jeg gleder meg til den kommer på torsdag :D Jeg håper den kommer når de sier, siden jeg skal ha den på lørdag så hadde det vært litt trist om den ikke kommer. I dag har jeg ikke tentamen, så det kommer til å bli en laaaaaang dag for meg på skolen. Vis jeg ikke er like heldig som i går, da vi slapp siste time.

God Morgen!

Teddy Teddy

Hva skal du i dag?

Fashiolista

 

Jeg anbefaler Fashiolista for de holder oversikt over din mote funn fra hele nettet. Med hjelp av en hjerte knapp en hjerte. Man kan lagre sine funn fra omtrent alle butikker på et sted. Du for også en personlige profil som fungerer som en ønskelista, over elementer som du elsker, ønsker, eller som bare inspirere deg.

Jeg anbefaler dere å ta en titt innom!15.04.2012

 

Akkurat nå så sitter jeg å spisser av godteriposen som jeg kjøpe i Sverige. siden jeg ikke har gjort noe mer spennende i dag en å øve til tentamen så tenkte jeg at jeg kunne legge ut et bilde av neglene mine
hva  synes dere?

My first hair bow

Jeg klarte å poste et innlegg fra 23.nov.2010 når jeg skule rydde opp i utkast på bloggen. Det var kun to ting i det innlegget det ene var en nøkkelfinner, som egentlig er smart å ha. Du kan finne nøkkel finer her: http://jpx.no/index.php?route=product/product&product_id=645. det andre var det gamle profilbilde mitt som jeg byttet ut i går.

som dere ser så skriver jeg alt dette på det innlegget som jeg klarte å poste, og det gjør jeg rett å slett for de jeg ikke klarer å sove.

Forresten så lagde jeg en ?sløyfe i håret? av har for første gang i går. Under kan dere se to bilder av hvordan de ble. Og det trede bilde er mitt gamle profilbilde.

My first bowMy first bow1

Hva synes dere om sløyfen?

For ikke dere sove?

Har dere noen gang påsett et innlegg uten å mene det?

 

14.04.2012

Alle kjolene er fra forrige innlegg er fra Asos.com jeg elsker den nettsiden siden de har så mye fint der og veldig stort utvalg. den kjolen jeg ente opp var Nm 3. Nå må jeg bare bestemme meg for hvilken farge, men tror det blir den hvite. Kjolen koster 352,47 nor kr. du kan kjøpe den her. Når jeg har fått den så skal jeg legge ut et bilder. Men jeg anbefaler dere å ta en titt på Asos siden det er så mye fint der.


Hvilken nettbutikker elsker du?

Hva skal du gjøre i dag?

Hvilken kjole

jeg har et problem, jeg skal til 18 årsdagen til en venninne. hvilken kjole skal jeg velge:Endelig Instagram for Android

Nå har Instagram endelig kommet på Android, det var en av de få tingene jeg var lei meg for å ikke ha når jeg kjøpte Galaxyen min. men nå er det i orden. jeg har bare hatt det siden i går så jeg har ikke så mange bilder enda, men om dere vil føle meg så heter jeg Casandra117. de bildene jeg har tatt til nå er de som du kan se under. 

Om du har også lyst på Instagram så er det gratis, og du kan få det her:


God Påske

 

I dag er det påsken og jeg har vært i Sverige og fått meg en ny veske, mye godteri og regntøy. det var ganske koselig, og uvant siden vi alltid er på fjellet i påsken.

Image and video hosting by TinyPic

Hva har du gjort i dag?

There is always hope

Image and video hosting by TinyPic

Canon 550D

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits