mars 2013

Cher Lloyd - With Ur Love

Jeg elsker virkelig denne sangen av Cher Lloyd! dere må høre på den!

Q: Hva synes du?

Follow on Bloglovin

Travel to colombia this summer

Jeg gleder meg sykt til sommeren for da skal jeg til Colombia. Jeg har ikke vært der siden jeg var fem så det blir koselig å dra ned dit igjen. For dere som ikke vet hvor Colombia ligger, så er Colombia det øverste landet i Sør-Amerika. Og grenser til Brazil. Colombia har også en lang kystlinje ut mot det karibiske hav. Og der skal jeg! Jeg skal dra til en by som heter Cartagena. Cartagena er en av de første byene som ble grunnlagt av koloniserende, så det er mye historisk å se. Men jeg vil nok tilbringe mesteparten av tiden på stranda, eller i vannet der jeg enten snorkler eller dykker.

   

Q: Er det rart jeg gleder meg?

Q: Hva gleder du deg til?

 

Follow on Bloglovin

Purple rose

God morgen alle sammen.

Jeg har akkurat lest innlegget til http://stina.blogg.no. Det handler om at det ikke er lov til å ha god seltelitt i Norge. Og jeg er enig i det hun skriver. Jeg har ganske god selvtelitt på hvordan jeg ser ut. Det er ikke son at jeg tror at jeg er den peneste i verden, eller noe. Det er bare at jeg er fornøyd. Men når du er fornøy med hvordan du ser ut så har andre en tendens til å snakke nedlatende om seltelitten din.

Men uansett, jeg tok dette bilde i går. Måte bare teste noe nytt jeg lærte. Så jeg lurte på om jeg skal lagge innlegg om hvordan å bruke speilrefleks kamerat sitt og Photoshop?
Q: Skal jeg lage Photoshop tutorials?

Q: Hva skal du i dag?

Follow on Bloglovin

When will the butterflies arrive?

God morgen

Nå begynner det å bli varmere ute. jeg håper at snøen smelter bort snart, så våren kan komme. Jeg gleder meg så til våren og sommeren kommer. Jeg foretrekker de varme årtidene. Og nå synes jeg det har vært kaldt alt for lenge. Jeg savner sommer og vårblomstene. Jeg savner å kunne være ute med venner, uten å då av kulde. Jeg savner sommerfuglene.
Canon 550D/Photoshop/Tatt av meg

Q: Hva synes du om bilde?

Q: Hva skal du i dag?

Follow on Bloglovin

Beautiful flowers

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en venninne. Jeg hadde tenkt til å komme tidligere så jeg kunne få trent på Elexia. Men son gikk det ikke. Det var så koselig, vi har nesten ikke sovet noe. Men vi ble aldri trøtte. det var så rart, jeg burte være trøtt nå, men det er jeg ikke. Det var så koselig å se henne igjen. Jeg har ikke sett henne på lenge nå siden jeg har hatt så mye å gjøre i det siste.
Canon 550D/Photoshop/PSD Coloration/Av meg/

Q: Hva har du gjort i dag?

Q: Synes om bilde?

Follow on Bloglovin

Polaroid Z340 Instant Camera

jeg har så lyst på dette kamera. jeg har tenkt til å spare opp til det, så jeg har det til sommeren. Jeg har en Cannon 550D speilrefleks kamera. men jeg har ønsket med et polar kamera i flere år. Jeg elsker at man kan skrive ut bilde akurat der og da. men at det fungerer som et moderne kamera. Du kan få kjøpt kamerat på photojojo.com

Q: Hva skal du i ferien?

Q: Hva synes du om kamerat

Labyrinten

Kom akkurat hjem nå. Denne dagen har gått veldig opp og ned. Først hadde jeg en veldig deilig morgen siden jeg ikke måte dra før ti. Men jeg var smart nok til å ikke huske helt veien til muset og mobilen gikk tom for batteri, så jeg ente opp med å gå rundt på Majorstuen å lette i en time etter hvor vi skulle være før jeg dro til en venninne. Men på veien så klarte jeg å krasje inn i en av de stengene man skal holde seg i på t-banen. Det så nok veldig morsomt ut, det var flere som lo. Det var helt greit, men var ikke så glad når de var noen som "baksnakket" meg med tegnspråk. Jeg kunne forstå litt, men ikke så mye. Det var greit at de lo, men at de neste ti minuttene gjorde narr av meg, rett foran men var ikke så hyggelig. Men når jeg kom til venninnen min så fant jeg ut veien og fant klassen. Alt gikk fint etter det, og jeg var også en tur på StorO med en venninne. De har så mye fint, men jeg hadde ikke korte, så jeg fikk ikke kjøpt noe. Jeg hadde særlig lyst på de grønne skoene under!

Q: Hva du gjort i dag?

Q: Har du også lyst på noen av disse skone?

Sigma - Mrs. Bunny Travel Kit

God morgen alle sammen. Nå er jeg akkurat ferdig med frokosten og jeg har s god tid før vi begynner. Jeg behøver ikke dra hjemme fra før klokka ti. vi skal på museum i dag også. Det er uvanlig at vi drar så mye, men det er jo kjempe deilig å gjøre noe annet en å sitte på skolen helle tiden. Men siden jeg viste at jeg startet sent så satt jeg litt lenger på nettet i går. Jeg kom over Vegan Brush Kit fra Sigma.  Jeg har så lyst på dem! men de koster 65.00$ og jeg har ikke lyst å bruke så mye penger før ferien. Siden jeg har det med å shope en del da.

 

Q: Hva skal du i dag?

Q: Har du også lyst på Brush sette fra Sigma?

Skole tur til - Astup fearnley musset

I dag var en veldig deilig dag. først så hadde vi design og arkitektur, da designet jeg et bord og etter på så dro vi en tur til Astup fearnley musset i samfunnsfaget. Museet ligger ute på Tjuvholmen som ligger utenfor aker brygge. Læreren hadde snakket med de andre lærerne så vi fikk resten av dagen der. Museet er fint og jeg elsker område på baksiden av museet der det er en sandstrand og et koselig område som jeg har tenkt til å dra til om sommeren om jeg får med meg venninnene mine. utstillingen var generelt grei, men noen ting likte jeg ikke så godt. Men det er alltids noe du er uenig med. Nå sitter jeg å drikker kaffe siden jeg ble så trøtt i stad. Hadde tenkt til å blogge rett etter skolen. Men jeg sovnet... Jeg hadde også tenkt til å ta bilder men jeg hadde ikke mer batteri på mobilen så bildene er fra museet sin hjemmeside: http://www.afmuseet.no/

Astrup Fearnley Museet seen from the air from Astrup Fearnley Museet on Vimeo.

 

Q: Har du vært der?

Q: Hva har du gjort i dag?

Follow on Bloglovin

Polyvore - Greek goddess

Greek Goddess

 Nå har jeg laget det første sette i Polyvore. du kan trykke på bilde for å komme til siden der du kan se hvor tingene er fra. Jeg har funnet alle klærne på http://www.tobi.com, siden jeg elsker den siden(de sponser meg ikke, jeg synes bare de har mye fint)

 

Q: Hva synes du?

Q: Hva har du gjort i dag?

Nastygal - Nettbutikk

Det er alltid like deilig når helgen kommer. Jeg skal egentlig vaske rommet nå. Men jeg ente opp med å se på klær fra nastygal.com, spisse potetgull og avtale når jeg skal trene med en venninne i morgen. Under kan dere se de plaggene jeg har mest lyst på fra Nastygal.

Under kan dere se de plaggene jeg har mest lyst på fra nastygal.

Q: Hva skal du i helgen?

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits