februar 2013

Skal begynne å trene på Eleixia

Nå sitter jeg å prøver å få tilbake varmen I hendene. Jeg kom akkurat tilbake fra Eleixia, der jeg har signert en tolv års treningskontrankt. Inkludert frokost, spa og to timer privat trener. Hensikten med dette er faktisk ikke å trene for bedre utsende, eller å bli tynnere. Hensikten er å få igjen alle musklene jeg mistet etter at jeg var skadet i to år. Det var kun en skade i foten, så jeg kunne ha trent overkroppen. Men jeg hadde kun hat muligheten ved de tradisjonelle styremåtene. Men det vet de som skjener meg at det kommer ikke til å skje. Jeg har alltid holt på med mye forskjellig idrett som har gjort meg ganske sterk. Men jeg har aldri vært noe glad i styrke øvelser. Det er rett å slet for kjedelig til at jeg får meg selv til å gjøre det. Jeg gjør det så klart på treninger når vi bli bet om det. Men ikke om ingen ber meg om det. Jeg går allerede på karate og ridning og har egentlig ikke helt tid til dette. Men siden flere venner trener der så tenkte jeg at jeg kunne prøve et år. Dessuten så var jeg gjennom nesten helle barneskolen sterkere en alle guttene på min alder, noe som jeg ikke lenger er i nærheten. Men jeg kommer kanskje til å endre matvanene en liten periode så jeg kan få sixpack. Grunnen til dette er for de mamma hadde dette når hun var ung, min far har det fremdeles(uten å gjøre noe for det, jeg er så sjalu) og broren min har det. Så jeg skal bare bevise at jeg kan få det. Men jeg kommer nok ikke til å opprettholde den siden jeg er alt for glad i å spisse «usunt». Men jeg bør avslutte nå før jeg begynner å snakke om noe helt annet.

Q: Driver du med noe slags trening?

Q: Gjort noe spennende i dag?

Makeup tips - Smokey eye look

Om jeg skal være hundre prosent ærlig så suger jeg til å sminke meg. Jeg kan gjøre det grunnleggende. Men jeg er ikke i nærheten av de fleste venninnene mine. Jeg vokste opp som en guttejente så jeg har ikke hatt like mye tid på å øve meg. Noe av det jeg sliter mest med er å legge smokey eye. Om jeg prøver på det så ender jeg å se ut som en panda. Forresten, det er en fornærmelse mot pandaene. De blir mye verre. Men jeg fant denne videoen. Og har tenkt til å lære meg det ordentlig. Men tenkte at det er sikkert noen andre som også ikke er så flinke til å sminke seg, så jeg ville dele denne videoen.

Q: Hva skal du i dag?

Q: Hvor flink er du med sminke?

Follow on Bloglovin

Awesomeinventions - nettshop

Jeg fant denne siden gjennom instagram. de har mye kult, men jeg har sett mye av det samme andre steder før og noen ganger til en billigere pirs, så vil kjekket det ut om du kan finne det et annet sted om du skal ha noe herifra.

Q: Noe du har lyst på herifra?

Follow on Bloglovin

Vinterferien

Nå har det vært deilig med ferie. Nå sitter jeg å ser på premie utdelingen i ski VM. Venninna min har akkurat gått, og det er første gang i helle ferien at jeg ikke skal noe resten av dagen. Jeg tenker på å jobbe med matte. Men vi får se om jeg orker. Nesten hele ferien så var jeg med en annen av venninne mine i Hemsedal, der vi sto på slalåm. Det var nydelig føre. Men det var litt mye vind og tåke den siste dagen. Etter det så overnattet jeg hos henne, så jeg fikk hilse på fetteren hennes. Vær sommer så pleier vi å spille fotballkamper, der han er med. Men pleier ikke se han på vinteren, siden han ikke bor i Oslo. Så det var koselig. På torsdag var jeg i byen med noen venner. Og vi spiste på Peppes, før jeg måtte hjem for å feire faren min sin bursdag. I morgen så skal jeg se på premieren til Bjørnholt revyen. Gleder meg veldig, særlig siden en av kusinene mine er skuespiller.

Q: Hva har du gjort i ferien? Q: Noe du vil at jeg skal blogge om? Q: Vil dere se hva jeg har kjøpt?

Valentines day quotes

Håper alle får en fin valentineQ:Skal du noe spesielt i dag?

The Hunt

Jeg har akkurat funnet et smart nett side jeg tenkte jeg skulle dele med dere. siden heter The Hunt, man bruker siden til å finne ting man har lyst på men man vet ikke hvor man kan finne det. som f.eks. om du er inne på Wehartit og ser noe du har lust på men klarer ikke finne ut hvor man kan få kjøpe de skoene en person har på seg så kan man bare legge inn bilde der så vil andre hjelpe deg med å finne dem. Men det gjeler ikke bare klær, man kan finne alt mulig som f.eks. et kamera. på denne siden ble det lagt in det andre bilde under. Og noen andre fant sider der man kunne kjøpe kameraet. Man kan også gå rundt å se på hva andre har funnet. Jeg fant en kjole som jeg har så lyst på! men bør nok vente litt før jeg kjøper den. det er den på bilde nummer 1, her kan dere også se hvordan siden ser ut. Kjolen kan dere få her
Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits