januar 2011

ZUMBA!

I dag så skal jeg dra å prøve ut Zumba, med kusina mi. Vi har tenkt på det lenge, så dette blir spenene. Jeg gleder meg til å prøve det ut. Dett har blitt veldig populært, så jeg reiner med at det er bra. Og det uansett så kommer det fra det lande jeg er adoptert fra. Så det er enda en grunn til å prøve det.

Zumba_Square_2011_81

Q: Har du prøvd Zumba ?

Q: Hva skal du i dag ?

Lekser(ZZzzZZzz)

I dag så har jeg ikke gjort så mye, selv ikke på skolen. jeg har nesten ikke hat noe å gjøre i timene, og hjemme så har jeg bare sittet med engelsk fremføringen jeg skal ha i morgen. Jeg gruer meg litt siden det nå har blitt en stund siden jeg har lest boka, det var egentlig meningen at vi skulle ha fremføring om boka rett etter juleferien, men det ble ikke noe av. Men uansett så kommer jeg dessverre ikke til å blogge i morgen eller resten av helgen siden jeg skal ditt i helgen. Men jeg skal prøve å ta en del bilder da.

homework

Nissen v.g.s

 

I dag så har jeg besøkt Nissen v.g.s. Der så jeg på linjen for drama, og hvordan skolemiljøet var. Og jeg kan si det rett ut at det var den skolen jeg har likt meg best på av alle jeg har vært til nå. Jeg vet jeg stiller ganske høye krav til en videregående, og det finnes ikke en videregående i helle Norge som kan fylle opp alle mine krav, men nissen nærmer seg. Skolebygget var ikke det nyeste, men jeg synes det var koselig der. Kantina var liten, men det var ikke noe stort problem siden man kan sitte mange andre steder på skolen. Dett er omtrent alle skolen tilbyr mac eller pc, og på nissen så tilbyr de pc til alle. Men så er ikke dette det viktigste, det som telles mest er skolemiljøet og timene. Og på nissen så får man lov til å komme å se på timene de har. Jeg og noen venner var så heldige at vi fikk se en av dramatimene på skolen der, og det virket så gøy og alle var så hyggelige. Så etter det jeg har sett så vil jeg komme til å søke på nissen, men jeg har en venninne som går der, så jeg skal snakke med henne først

Nissenrevyen 2011 (24)Nissenrevyen 2011 (3)Amfi på Hartvig NissenAudition Nissenrevyen 2010 (16)

Q: Går du på nissen ?

Q: Hvilken skole vil du søke på ?

JEG PUSSER OPP BLOGGEN SÅ DEN KOMMER TIL Å SE LITT RAR UT NOEN UKKER

23.jan.2011

I dag så har jeg vært og besøkt  besteforeldrene mine, og møt en av kusinene mine. Vi to planlegde neste helg, da hun skal være med meg opp for å stå på slalåm i hemsedal. Men vi skal kanskje dra sammen og se på nissen videregående skole. for vi begge vurderer å søke studiespesialisering drama. Men jeg er ikke helt sikker helt på virken linje jeg skal velge, eller hvilken skole. så det kan tippe mange veier.http://farm3.static.flickr.com/2149/2373691907_3edd9dfe97.jpg

Q: Har du valgt skole?

Q: Hvilken linje vil du, skal du, eller har du gåt på ?

Enda en dag

I hele dag så har jeg vært hjemme. jeg har nemlig sett på ball tilbehør, og prøvd ut balsamiske med en vinnene. Det var veldig koselig, og vi krøllet håret hennes. For vi har enda ikke hat ball på skolen, siden det ble utast pga. at min skole var domenert til fredsprisen for skolen, som gjelder for norge og Sverige(vi vant forresten). Men da ble det vår bal i stede. og vi skal ha det 10.mars, så vi satser på at våren kommer veldig tidlig i år. Det jeg hare sett mest på i dag var tiara til ballet, for det har jeg sagt siden jeg var liten at jeg skule ha. så da må jeg nesten ha det. Men jeg har det svære ikke noen bilder. så disse bildene er ikke noen jeg har tatt.

Sherri-Hill-prom-dressprom dresses

IMG_0751 Tarra's Prom night.

tiara

Longing...

 

Q: Har du hat skoleball ?

Q: Har du noen tips til meg ?

Pepperkakkedag

I dag så var jeg hos en venn og spiste opp pepperkakehuset hennes, eller jeg hjalp vært fall, veldig til. etter det så lærte hun meg å spille en og en halv sang på piano. etter det så øvde vi på dansen hun har prøvd å lære meg. så jeg har lært mye nytt i dag.

Pepperkakehus

Q: Hva skal du i helgen?

Q: Kan du spille et piano?

Q: Likker du pepperkaker?

ZZZzzzZZZ Mye og gjøre

I dag så har jeg hatt ganske masse og pugge til, for de at jeg har naturfag til og morgen og son, men jeg har klart det meste. men jeg sovnet på sofan da. Jeg har også sent noen bilder av meg og henne fra vi er små. vi var små søte.



(ikke redigert)

Q: Hva har du gjort i dag?

Q: Har du mye å gjøre ?

Videregående

 

I dag så har jeg hat det travelt siden jeg skule besøke to videregående skoler. jeg skulle nemlig besøke: Elvebakken, og Manglerud. Først så var jeg og noen venner på Manglerud og så dro vi og besøkte Elvebakken. det var en stor for selv på skolene men begge virket bra. Men jeg var der fra ca. elleve til kokka halv ni. Så jeg har en del å tenke på, siden det mest sannsynligvis er en av de skolene som jeg skal gå på. Men jeg kommer til å snakke mer om disse to skolene senere.

Manglerud

Elvebakken

dette innleget skule jeg legge ut i går, men nette forsvant :S

Q: Hva Skal du i dag?

Q: Hvilken skole vil du gå på eller går du på(har godt på av videregående skoler) ?

Ferie ?

 

Nette er ganske ustabilt så jeg vet ikke helt om jeg klarer å blogge hver dag nå, men jeg skal prøve så godt jeg kan. men jeg har ikke gjort så mye i dag, jeg hører bare på Taylor Swift og sitter og ser ut i lufta, selv om jeg vet at jeg burde gjøre noe, og så tenker jeg på gårsdagen, da jeg var hos en venninne og begynte å planlegge vinterferien, for hun skal være med meg på hytta. Så det ser jeg ekstremt fram til. Da skal vi stå på slalåm, bowle, høre på musikk, dra kanskje å bade og rett og slet å være hyppere. Så det gleder jeg meg til.

Q: Gleder du deg til ferien?

Q: Hva skal du i dag?

 

 

Hydnefossen4

 

Hemsedal Skisenter by night

 

Hemsedal Skisenter

Hemsedal Skisenter by night

Hemsedal Skisenter by night

Hår tips :)

 

Overdreven farging og styling kan gjøre håret ditt livløst, matt og slitt. Her er oppskriften på et sunt og skinnende hår.

Start med et besøk hos frisøren for å få en god hårkur og klippe av slitte og tørre tupper. Dette bør gjøres minst hver 12. uke. Invester i gode hårprodukter tilpasset din hårtype. Bleket og lysnet hår trenger produkter med proteiner for å gjenoppbygge håret. Farger du håret, er det lurt å bruke produkter tilpasset farget hår for å bevare fargen lenger.

Du bør ha to forskjellige hårkurer, en proteinkur og en fuktighetskur. Bruk proteinkuren fast en gang i uken.

Vask håret annenhver dag med en pleiende sjampo. Bruker du mye stylingprodukter, kan du med fordel bruke en rensesjampo en gang i uken. Se etter en sjampo som er merket «detox».

Har du normalt og sunt hår som ikke er farget, trenger du ikke investere i dyr frisørsjampo. Men de aller billigste variantene inneholder ofte ingredienser som legger seg utenpå håret og hodebunnen, og på sikt kan skape irritasjoner. Det finnes mange gode butikker på nettet hvor du kan få kjøpt frisørsjampo til en langt billigere pris.

Tumblr_lbtw7mlguf1qefr5uo1_400_large

 

Sørg for at håret er gjennomvått før du sjamponerer. Masser hodebunnen lett med fingertuppene. Sjamponer alltid håret to ganger, én gang for å fjerne produktrester, og én gang for å virkelig vaske håret.

For de fleste er det unødvendig å vaske håret hver dag. Klarer du å holde deg til annenhver dag eller hver tredje, er dette bedre for håret ditt. For hyppige vask kan øke den naturlige fettproduksjonen i håret og dermed skape ubalanse i både hår og hodebunn. Har du mye produkter i håret, kan du heller skylle håret hver dag og ha balsam i tuppene.

Håret skal være håndkletørt når du har i hårkuren, for å kunne trekke til seg mest mulig næring. Anbefalt kurtid er vanligvis fem minutter, men la gjerne kuren virke lenger. Proteinkurer burde ikke brukes utover anbefalt virketid, da kan den tørke ut håret. Det finnes også kurer som skal virke over natten. For en ekstra salongeffekt, kan du pakke inn håret i plastfolie. Det holder på varmen så pleiestoffene trenger dypere inn i hårstrået.

Bruk alltid balsam etter hårkuren, også etter fuktighetskurer. Balsamen lukker skjellagene i håret etter behandlingen.

Har du ofte flatt og fett hår, kan det være fordi du bruker for mye balsam, eller en balsam som er for kraftig. Unngå å påføre balsam i hele håret, det holder med de nederste ti centimeterne. Det er her behovet er størst, og hodebunnen har heller ikke godt av tyngede balsam.

 

Tumblr_lbque39tyl1qdm3zfo1_500_large

 

lisete tupper

Hår er et dødt materiale, og når tuppene er flisete kan de ikke repareres. Dropp derfor å kjøpe produkter som skal reparere slitte tupper. Tuppene vil alltid bli tørre og slitte, og det eneste som hjelper er å stusse dem bort. Hvis det går for lang tid mellom hver klipp, kan tuppene begynne å flise seg oppover. Det er likevel flere ting du kan gjøre for å forebygge slitte tupper.

- Ikke gre håret når det er vått.

- Bruk kur hver uke.

- Ikke farg håret for ofte.

- Begrens bruken av hårføner og slettetang, og bruk alltid varmebeskyttende produkter.

- Masser tuppene inn med olje og la virke i 20 minutter en gang i uken.

- Bruk gode, fuktighetsgivende produkter.

Styling

Håret mister 25 prosent av elastisiteten når det er vått. Når du børster håret hardt, vil det brekke lettere. Bruk derfor en grovtannet kam når du grer vått hår. Langt hår skal alltid børstes fra nederst og oppover. Floker skal gres fra floken og nedover, for å ikke slite unødig i håret.

Bruk alltid varmebeskyttende produkter når du bruker rettetang, føner og krølltang, samt keramiske plater slik at håret ikke blir slitt. Hårfønere med kaldluft-funksjon er kjekt å ha. Den kalde luften får skjellagene i håret til å lukke seg, så håret blir blankere. I tillegg holder frisyren bedre når håret kjøles ned etter varmebehandling.

 

Richtig-foehnen.1_large

Makeup-pensler og koster burde vaskes en gang i uken. Det samme gjelder for hårbørstene dine. Vask dem i fettløsende oppvaskmiddel og varmt vann en gang i uken. Dette vil ta bort gamle produktrester og talg som samles i børsten, og på sikt kan gjøre håret livløst og tungt.

Kjøp stylingprodukter beregnet for din hårtype. Krøllete hår burde bruke flytende og fuktgivende produkter for å tynge håret, mens fint nordisk hår krever lettere produkter som tørrspray og hårskum for å ikke tynge håret.

 

A7-klein_large

Artikkelen er hentet fra: VG.no

Skrevet av: Mari()

 

prøve-muntlig

Jeg vet jeg har vært borte lenge, og at jeg ikke har sagt noe, men det er for de nette har vært nede og ble først fikset på onsdag. Men jeg har hat prøve-muntlig fra onsdag til i dag så jeg har ikke hat tid til å blogge i det hele tatt. Så jeg har hatt det litt travel. men nå har jeg tid, siden jeg var ferdig med  prøve-muntlig klokka ti. Jeg kom opp på i norsk, og fikk utdelt oppgaven på onsdagen. Jeg og de andre som kom opp i norsk hadde et problem med å forstå oppgaven, men vi fant det ut før vi gikk hjem. Oppgaven var i korte trekk og sammenligne minst to bøker, den ene skal vare fra gammelt av og den andre skal være fra nyere tid. Jeg valgte Harry Potter 1 og stolthet og fordom, og jeg anbefaler alle som ikke har lest de bøkene å lese dem, men jeg vet at det er ikke alle som liker dem. Men jeg gjør det. Og i dag var jeg den nest første som hadde presentasjon. og det gikk veldig bra, og jeg er så fornøyd med karakteren. Det var bedre en jeg hadde forventet.

Q: Hav har du gjort i dag ?

Q: Hva skal du i helga?

Q: Har du lest stolthet og fordom ?

DAGENS BUTIKK(ELF- sminke)

 

Jeg har tenkt til å ha dagens butikk, der jeg velger ut en nettside som enten jeg har handlet på før, fot anbefalt, eller som virker bra. og da kommer jeg til å bytte på hvilken produkt jeg vil vise fra noen nettsider, som noen ganger kan det være klær, andre ganger sko, eller smykker. Og i dette tilfellet, så er det sminke(Kun øyesminke i dag).

Disse produktene er hentet fra elf.no, som er en billig nettbutikk der man kun kan handle sminke, og det er god kvalitet, ikke dyr testet, og et stort utvalg. Jeg vil anbefale deg å gå innom den siden. Trykk på en al linkene under for å komme til produktet. Eller trykk her for å komme til siden.

 

Skimmer Eyeliner Pencil | Liquid Eyeliner | Untitled | Untitled | Untitled | Untitled | Untitled | Untitled | Untitled | Untitled | Untitled | Image Map

2011


Q: hva har dere gjort i dag ?

Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits