Klær og Mote

Nye piercinger

 Nå har piercingene mine kommet! elsker dem. Jeg har skrev et innlegg tidligere denne uken om piercingen. De ser mye bedre ut i virkeligheten en fra Crazy Factory. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye enda. men jeg skal til Ellingsrudveien på bussmøte. Synes det er litt rart vi har møte alle bor i Oslo unntatt en person. Men jeg må nesten gå siden vi skal snakke om økonomien.

 

Shoping med Silje

I går så sovnet jeg, så fikk ikke lagt ut bildene av det jeg så på. Men jeg tenkte at jeg kunne gjøre det nå. Det øverste bilde er et bilde av meg og hun jeg var å shoppet med. Det var så koselig. Gleder meg til neste tirsdag. Da skal skal vi dra til tusenfryd sammen.Beaded bustier 349 NOK                                Peplum blouse 249 NOK                                                  Lace peplum corsett top 299 NOK

Labyrinten

Kom akkurat hjem nå. Denne dagen har gått veldig opp og ned. Først hadde jeg en veldig deilig morgen siden jeg ikke måte dra før ti. Men jeg var smart nok til å ikke huske helt veien til muset og mobilen gikk tom for batteri, så jeg ente opp med å gå rundt på Majorstuen å lette i en time etter hvor vi skulle være før jeg dro til en venninne. Men på veien så klarte jeg å krasje inn i en av de stengene man skal holde seg i på t-banen. Det så nok veldig morsomt ut, det var flere som lo. Det var helt greit, men var ikke så glad når de var noen som "baksnakket" meg med tegnspråk. Jeg kunne forstå litt, men ikke så mye. Det var greit at de lo, men at de neste ti minuttene gjorde narr av meg, rett foran men var ikke så hyggelig. Men når jeg kom til venninnen min så fant jeg ut veien og fant klassen. Alt gikk fint etter det, og jeg var også en tur på StorO med en venninne. De har så mye fint, men jeg hadde ikke korte, så jeg fikk ikke kjøpt noe. Jeg hadde særlig lyst på de grønne skoene under!

Q: Hva du gjort i dag?

Q: Har du også lyst på noen av disse skone?

Polyvore - Greek goddess

Greek Goddess

 Nå har jeg laget det første sette i Polyvore. du kan trykke på bilde for å komme til siden der du kan se hvor tingene er fra. Jeg har funnet alle klærne på http://www.tobi.com, siden jeg elsker den siden(de sponser meg ikke, jeg synes bare de har mye fint)

 

Q: Hva synes du?

Q: Hva har du gjort i dag?

Nastygal - Nettbutikk

Det er alltid like deilig når helgen kommer. Jeg skal egentlig vaske rommet nå. Men jeg ente opp med å se på klær fra nastygal.com, spisse potetgull og avtale når jeg skal trene med en venninne i morgen. Under kan dere se de plaggene jeg har mest lyst på fra Nastygal.

Under kan dere se de plaggene jeg har mest lyst på fra nastygal.

Q: Hva skal du i helgen?

the little black dress

alle kjolene er fra nelly.com

Q: Hva synes du om kjolene

Ukens butikk - Chicy

God morgen

Jeg har k oppdaget en ny nettbutikk. Men dessverre så har jeg planer om å spare opp penger til sommer ferien, så det får nok vente. Men om jeg har mye mer en jeg trenger for å reise med en venninne til utlade, og kommer jeg nok til å bruke noe her. Jeg anbefaler alle å ta en tritt. Det var så mye fint.


Q: har du kjøpt noe herfra?

Q: Hva har du gjort i dag?

Alkoholfarget bukse fra Dr. Denim

Det ser ut til at de ikke selger den buksen som er over lenger. Men dere kan finne lignende Dr. denim bukser på Nelly eller Junkyard


Hei leserne mine!

Venninna mi viste meg en bukse her om dagen som hun ønsker seg til jul. Hun er helt forelska i den faktisk, siden hun vil ha noe annet enn bare blå bukser, også er hun jo helt frelst av vinrødt for tia. Men jeg er faktisk veldig enig med henne. Det er fint med noe litt anderledes enn bare vanlige jeans, også er ikke fargen alt for intens heller. Men det jeg liker aller best er fasongen på buksa. Dr. Denim buksene er veldig tettsittende, men har et litt stretchy stoff, hvis dere skjønner. Venninna mi har veldig tynne bein, i tilleg til at hun er veldig lav også. Når hun prøver XS i butikker finner hun sjeldent en som er passe i størrelsen, men XS i Dr. Denim buksene har perfekt lengde og er helt tettsittende på henne. Så hvis du liker tettsittende bukser, men de "tettsittende buksene" du finner i butikkene ikke er tettsittende allikevel fordi du har veldig tynne ben, anbefaler jeg Dr. Denim buksene.

Den vinrøde buksa venninna mi ønsker seg finner dere her, og for andre Dr. Denim bukser kan dere gå inn her. Hvis dere er usikre på størrelsen, anbefaler jeg å stikke innom en Carlings-butikk, siden de selger også Dr. Denim bukser der, men de har ikke like mye utvalg der. De har feks. ikke den vidrøde modellen i Carlingsbutikkene. Men det går jo an å sjekke størrelsen på en bukse med annen farge!

love it!

 

Har du en bukse fra Dr. Denim?

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits