Liv

Hundre år siden kvinner fik stemme

 Nå er det hundre år siden kvinner fik stemme for første gang! Det er også første gang jeg har stemt.

Det er veldig gøy å følge med på Valgnatten på Tv2, særlig fordi jeg har vært med på å bestemme hvem som skal sitte i regjering de neste fire årene.  Det er koselig å sitte her med rabarbra paien og følge med på hva de forskjellige partiene har å si om valgresultatet.


Hva du stemt?

Livred

I dag så kommer jeg opp i eksamen. Er veldig siker på at det blir spansk. Håper ikke det! Ønsk meg lykke til


kommer nok ikke til å blogge før fredag
Follow on Bloglovin

God morgen

God morgen alle sammen. Nå har jeg våknet av at solen som blender meg. det er ganske fint vær ute, men jeg er litt tør. Grunnen til dette er at jeg kom hjem litt før to i går fra bussmøte i ski. vi fikk gjort en del, men kan ikke snakke om det. Så dere får bare vente å skje. Men jeg er veldig fornøyd med det vi fikk utrettet. ellers i dag så skal jeg pugge spansk, bake og vaske ferdig rommet. skal sikkert gjøre noe mer også, men det kommer an på hva jeg får tid til.

Sommertur

Nette fungerer fremdeles ikke så jeg blogger fra IPaden igjen. I dag så hadde jeg den presentasjonen. Jeg tror det gikk ganske bra. Var i vertfal fornøyd etter vi hadde holt den. Om noen lurte så hadde vi en Design oppgave der vi skule være et designfirma som hadde fåt i oppgave å designe en sushi restaurang.
Når jeg kom hjem så gikk jeg og en venninne tur. Vi gikk litt rund i Nordmarka og tok bilder. Med oss hadde vi med en av mine gamle nabors hund. Er ikke hun så søt?

Katastrofe

Jeg hater nettet! Jeg har hatproblemer med det i to dager. Det har gåt veldig ut over skolen og innlevering frister. Hadde det bare går utover meg så hadde vært irriterende. Men det går også utover gruppa mi. De to siste dagene har alt gåt galt. Jeg har var på legevakten i går, Internett problemer og økonomi sur med russebussen. Hva mer kan jeg ønske meg. Aktoratet nå ser jeg ekstremt fram til sommeren!
Du lurer sikert på hvordan jeg kan blogge. Mobilnettet funker, men er ikke sterkt nok for de store filene jeg bruker til skoleoppgaven dessverre.
Men det for være nok syting. Det har også vært positive ting disse to dagene. I dag har jeg vært å spist på Fridays med noen venner og vi har hat korte dager, så alt er ikke helt svart. Men nå er jeg trøt så natta.

Sovnet jeg...

Mamma veket meg akkurat. Hadde planer om å legge ut et innlegg for i dag, men siden nette ikke funket så la jeg med ned i sengen for å vente. Det neste som kjede var at mamma veket meg, så jeg har sovet noen timer. I dag så var jeg i byen med en venninne. Men det er hun som har bildene så legger dem ut i morgen. Vi var i byen og shoppet. Eller jeg prøvde klær som jeg senere skal kjøpe, mens hun kjøpte de hun prøvde. Når vi var ferdig med det, så at vi oss på Oprah taket å snakket. Det var veldig koselig. Når jeg kom hjem så gikk jeg tur med Bobbi og en annen venninne. Rett etter det så sovnet jeg... Så det ødela litt min plan for dagen. Men son kan det gå.Sunny Rain

Jeg fikk ikke tatt bilde av antrekket mitt i går. Vi fikk litt dårlig tid. Men jeg tenkte at jeg skal ta noen bilder i dag av det uansett. Det er ikke så mye å gjøre nå siden det er av og på vær. Det jeg mener med det at det regner, så er det opphold før det plutselig regner igjen. Jeg har ikke fått gjort så mye i dag. Jeg er nå ferdig med å rydde rommet og skal begynne med regnskapet til russebussen. Jeg er økonomisjef på bussen. Jeg kommer nok til å skrive mer om bussen her senere.Er du med på en russebuss?

Er det skiftene vær der du er nå?

Den forvunnete piercingen

Nå har jeg akkurat bestilt ny piercing siden den jeg hadde i ble borte når vi spilte fotball. Jeg skjønner ikke hvordan den bare ble borte. Men jeg har en mistanke om at den forsvant når jeg fikk en bal hardt i magen. Men hvem vet. Jeg har bestilt 2 nye og jeg bestilte 2 for en stund siden til en venn. Men jeg har enda ikke fot gitt henne den. Ellers i dag så skal jeg til femtiårslag til tanten min. Jeg legger ut bilde senere. Men jeg bør vel legge meg nå siden det blir sent i morgen og jeg har vært litt for lenge oppe hele uka.

Bilde 1                            Bilde 2                            Bilde 3                            Bilde 4

Fra Crazy-factory           Fra Crazy-factor                     Fra Crazy-factor                     Fra Crazy-factor

 

DJ Broiler - Vannski

Nå rydder jeg egentlig rommet(blogger bare litt samtid) før jeg skal ut og spille fotball med noen venner. Men jeg klarer ikke å rydde rommet uten å høre på musikk. jeg pleier å sette på NRJ. I dag så hørte jeg DJ Broiler sin sang Vannski for første gang. jeg elsker den selv om den ligner veldig på Afterski. Jeg tror jeg kommer til å høre mye på den i løp av sommeren. Når jeg først snakker om sommeren så er det ikke lenge til sommerferien! gleder meg son. sommerværet har til og med kommet til Oslo

Thunder from clear sky

 Overskriften er ikke hel San. Det tordnet. Men det var ikke helt klar himmel. Men det var sol hvor jeg var men opp mot holmekolen var det tordenvær. Men man kunne høre det smelle veldig godt. Jeg syntes det bare var rart når jeg satt i solen og tok det bilde under. Men nå bør jeg øve til matte prøven i morgen. Ønsk meg lykke til :)
Purple rose

God morgen alle sammen.

Jeg har akkurat lest innlegget til http://stina.blogg.no. Det handler om at det ikke er lov til å ha god seltelitt i Norge. Og jeg er enig i det hun skriver. Jeg har ganske god selvtelitt på hvordan jeg ser ut. Det er ikke son at jeg tror at jeg er den peneste i verden, eller noe. Det er bare at jeg er fornøyd. Men når du er fornøy med hvordan du ser ut så har andre en tendens til å snakke nedlatende om seltelitten din.

Men uansett, jeg tok dette bilde i går. Måte bare teste noe nytt jeg lærte. Så jeg lurte på om jeg skal lagge innlegg om hvordan å bruke speilrefleks kamerat sitt og Photoshop?
Q: Skal jeg lage Photoshop tutorials?

Q: Hva skal du i dag?

Follow on Bloglovin

When will the butterflies arrive?

God morgen

Nå begynner det å bli varmere ute. jeg håper at snøen smelter bort snart, så våren kan komme. Jeg gleder meg så til våren og sommeren kommer. Jeg foretrekker de varme årtidene. Og nå synes jeg det har vært kaldt alt for lenge. Jeg savner sommer og vårblomstene. Jeg savner å kunne være ute med venner, uten å då av kulde. Jeg savner sommerfuglene.
Canon 550D/Photoshop/Tatt av meg

Q: Hva synes du om bilde?

Q: Hva skal du i dag?

Follow on Bloglovin

Beautiful flowers

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en venninne. Jeg hadde tenkt til å komme tidligere så jeg kunne få trent på Elexia. Men son gikk det ikke. Det var så koselig, vi har nesten ikke sovet noe. Men vi ble aldri trøtte. det var så rart, jeg burte være trøtt nå, men det er jeg ikke. Det var så koselig å se henne igjen. Jeg har ikke sett henne på lenge nå siden jeg har hatt så mye å gjøre i det siste.
Canon 550D/Photoshop/PSD Coloration/Av meg/

Q: Hva har du gjort i dag?

Q: Synes om bilde?

Follow on Bloglovin

Vinterferien

Nå har det vært deilig med ferie. Nå sitter jeg å ser på premie utdelingen i ski VM. Venninna min har akkurat gått, og det er første gang i helle ferien at jeg ikke skal noe resten av dagen. Jeg tenker på å jobbe med matte. Men vi får se om jeg orker. Nesten hele ferien så var jeg med en annen av venninne mine i Hemsedal, der vi sto på slalåm. Det var nydelig føre. Men det var litt mye vind og tåke den siste dagen. Etter det så overnattet jeg hos henne, så jeg fikk hilse på fetteren hennes. Vær sommer så pleier vi å spille fotballkamper, der han er med. Men pleier ikke se han på vinteren, siden han ikke bor i Oslo. Så det var koselig. På torsdag var jeg i byen med noen venner. Og vi spiste på Peppes, før jeg måtte hjem for å feire faren min sin bursdag. I morgen så skal jeg se på premieren til Bjørnholt revyen. Gleder meg veldig, særlig siden en av kusinene mine er skuespiller.

Q: Hva har du gjort i ferien? Q: Noe du vil at jeg skal blogge om? Q: Vil dere se hva jeg har kjøpt?

Pottermore - Smygard

Dere viste sikkert ikke at jeg er veldig harry potter fan og elsker bøkene. Men det er først i dag at jeg tok testen på pottermore, som er en side J.K.Rowling selv har laget. Det er den sikreste av testen. jeg har vist om siden i over et år, men har aldri fot somlet meg til å ta den. Men uansett, vennene mine hadde helt rett. Jeg havet i Smygard. Jeg kan si meg veldig enig, det passet veldig bra. Jeg mente selv fra før at det kun var to hus jeg kunne passet i, og det måte være Smygard eller Griffing. Grunnen til at jeg tok testen er egentlig på grund av venninnen min som sitter vedsiden av meg og tvang meg til å ta den mer eller mindre. Men nå må jeg være sosial med henne så vi blogges.
Q: Har du lest Harry Potter bøkene?

Q: Hvilket hus passer du best inne i?

Follow on Bloglovin

Day 2 - Et bilde av deg og den personen du har vært bestevenn med lengst

God morgen!

 Nå skal jeg ha gym igjen, og vi har fått en ny gym sal så lurer på hvordan det blir. Og om jeg kommer til å finne den. ønsk meg lykke til.

Begge bildene er gamle. Jeg tror det ene er fir og det andre er fra evigheter siden. Men jeg har faktisk ikke noen nyere på pc. Har akkurat lastet alle bildene over på harddisken og hoved pc min har krasjet så jeg har ikke tilgang akkurat nå.

Q: Har du en venninne du har kjent nesten helle livet?

Follow on Bloglovin

Day 1 - Et bilde av deg selv, med fem fakta- Jeg elsker dyr. jeg skulle ønska at jeg hadde en hund eller katt men mamma og pappa lar meg så det må nok vente

- Jeg var veldig gut- jente som liten, men har begynt å bli mer og mer jente-jente.

- Jeg rir og går på karate på fritiden, skal også drive med friidrett. men har nesten ikke tid

- Jeg gleder meg ekstremt til sommeren. Det er favoritt årstiden min på grund av varmen og den lange ferien.

- Jeg er opprinnelig fra Colombia, men jeg ble adoptert til så helle min familie er helt norske(med unntak av broren min som også er adoptert).

 Q: Hva driver du med på fritiden?

Follow on Bloglovin

100 Day Challenge!

Jeg har ingen blogg lyst nå. Men jeg vet at det kun er midlertidig. Men jeg vet ikke når jeg ønsker å blogge igjen. Men uansett så tenkte jeg å gjøre dette midlertidig. men kommer nok til å blogge innimellom. Men jeg begyner fra og med i morgen.

 
Bilder tatt for lenge siden

Q: Hva har du gjort i dag?


01 - Et bilde av deg selv, med fem fakta

 

02 - Et bilde av deg og den personen du har vært bestevenn med lengst

 

03 - Et bilde av skuespilleren fra favoritt showet ditt

 

04 - Et bilde fra en minneverdig kveld

 

05 - Et bilde fra den tv serien du liker best

 

06 - Et bilde av en person du ville byttet med for en dag

 

07 - Et bilde av deg og noen du ville vært fortapt uten

 

08 - Et bilde som får deg til å le

 

09 - Et bilde av den personen som har fått deg gjennom det meste

 

10 - Et bilde av innholdet I sminkepungen din

 

11 - Et bilde av byen du bor I

 

12 - Et bilde av noen du liker

 

13 - Et bilde av favoritt artist/band

 

14 - Et bilde av en person du ikke kunne tenke deg å leve uten

 

15 - Et bilde av noe du har lyst til å gjøre før du dør

 

16 - Et bilde av noen som inspirerer deg

 

17 - Et bilde av noe som har hatt stor innvirkning på ditt liv nylig.

 

18 - Et bilde av favoritt vesken din

 

19 - Et bilde fra når du var liten.

 

20 - Et bilde av en plass du vil reise

 

21 - favoritt maten din

 

22 - Et bilde av noe du kunne ønske du var bedre på

 

23 - Et bilde av din favoritt bok

 

24 - Et bilde av noe du bruker mye tid på

 

25 - Et bilde fra dagen I dag

 

26 - Et bilde av noe som betyr mye for deg

 

27 - Et bilde av deg selv og en I familien din

 

28 - Et bilde av noe du er redd for

 

29 - Et bilde av noen som alltid får deg til å smile

 

30 - Et bilde av noen du savner

 

31 - Et bilde av hva du har på deg I dag

 

32 - Et bilde av det du har gjort på I dag

 

33 - ET bilde av deg selv, der du gjør det du elsker å gjøre

 

34 - Et bilde av den CD'en du spiller mest nå

 

35 - Et bilde av den plassen du liker best å spise

 

36 - Et bilde av "din bedre halvdel"

 

37 - Et bilde av de du er mest sammen med

 

38 - Et bilde fra den tiden av dagen du liker best

 

39 - Et bilde av favoritt filmen din

 

40 - Et bilde av din favoritt Disney karakter

 

41 - Et bilde av dyret ditt

 

42 - Et bilde av ditt drømmehus

 

43 - Et bilde av noe du ikke klarer å fungere uten

 

44 - Et bilde av noen du har blitt fortalt du ligner på

 

45 - Et bilde av rommet ditt

 

46 - Et bilde av hvor du kunne ønske du var akkurat nå.

 

47 - Et bilde av din favorittplass å shoppe

 

48 - Et bilde av din favoritt skuespiller

 

49 - Et bilde av hvor du bor

 

50 - Et bilde av plassen du besøker mest

 

51 - Et bilde av drømme bilen

 

52 - Et bilde av din favoritt sport

 

53 - Et bilde av noen du syns er hot

 

54 - Et bilde av den tingen du ville tatt med deg om du skulle være strandet på en øde øy

 

55 - Et bilde av den filmen du sist så på kino

 

56 - Et bilde av noe som gjør deg glad

 

57 - Et bilde av din favoritt ferie

 

58 - Et bilde av ditt favoritt dyr

 

59 - Et bilde av en tilfeldig gjenstand som du eier

 

60 - Et bilde av stuen din

 

61 - Et klassebilde fra skolen

 

62 - Siste plassen du reiste til

 

63 - pokaler/medaljer du har fått

 

64 - Din favorittbok du hadde når du var liten

 

65 - Et bilde av deg og din beste venn

 

66 - Et bilde på rommet ditt

 

67 - Noe grønt

 

68 - Et blad du liker

 

69 - Noe rødt

 

70 - Noe du har lånt av noen andre

 

71 - Et bilde av ditt favoritt smykke/ring/armbånd

 

72 - Et bilde av bamsen din

 

73 - Et bilde av matpakken din

 

74 - Noe du fant under sengen

 

75 - Et bilde av deg og en venn

 

76 - Noe som irriterer deg

 

77 - Den siste tingen du kjøpte

 

78 - Solbrillene dine

 

79 - En billett fra en plass du har vært

 

80 - Din favorittfilm som liten

 

81 - Noe du har baket selv

 

82 - Det klesplagget du har I skapet som du er mest flau over

 

83 - Et bilde fra dagen din

 

84 - Favoritt sko paret ditt

 

85 - Noe rosa

 

86 - Noe moren din kjøpte til deg

 

87 - Noe som betyr mye for deg

 

88 - bade ditt

 

89 - Hva er I kjøleskapet ditt?

 

90 - Skolebildet ditt fra I år

 

91 - Noe som fikk deg til å smile I dag

 

92 - Noe du syns er rart som er I huset ditt

 

93 - Utsikten fra huset ditt

 

94 - Hva gjør du akkurat nå

 

95 - noe gult

 

96 - en plass du var I dag

 

97 - noe hjerteformet

 

98 - din favoritt neglelakk farge

 

99 - noe som får deg til å føle deg dyktig

 

100 - Et bilde av deg selv med 5 fakta

Follow on Bloglovin

Mote inspirasjonFollow on Bloglovin

Nye øredobber.

I dag har jeg vært på storO og kjøpt nye øredobber siden vi sluttet tydeligere. Jeg var der med to andre venner, både jeg og hun andre hadde glemt penger så det var bare en av oss som hadde det med. Så jeg lånte bare til et par øredobber, selv om jeg hadde lyst på mer. Nå sitter jeg å spiser is inne, men i sta når det var 20 varmegrader så satt jeg ute.
Q: hva har du gjort i dag?

Follow on Bloglovin

Låst ute

nydelig vær å være låst ute. jeg har nemlig klart å "miste" nøkkelen min, så jeg kommer ikke inn. men i det minste er det skyfri himmel og sol. Ingen av vennene mine som bor i nærheten har sluttet på skolen. mobilen min er dessuten tom for strøm, så jeg får bare vente på at noen andre kommer hjem.

Fim de tarde

Q: ER DET FINT VÆR HOS DEG?

Q: HAR DU LAST DEG UTE FØR?

Follow on Bloglovin

Sol igjennom tåken

 

Nå letter tåken endelig. jeg var red det skule være overskyet i hele dag, siden jeg skal til byen. når jeg drar til byen så skal jeg møtte noen venninne som jeg ikke har sett på evigheter. Bildene under er tatt med mobilen i går når jeg var på gartneri med mamma. jeg glemte nemlig kameraet hos en venninne.
Q: Hva skal du i dag?

 

Follow on Bloglovin

God morgen

 

God morgen. I dag så er det ikke like fint vær som det har vært resten av uken. men det går greit siden jeg skal svømme i dag også skal jeg i en venninnes bursdag etter på. så jeg skal ikke være så mye ute. jeg håper jeg får tid til å tømme minnekortet slik at jeg har plass til å ta bilder, hitt til. I dag så er det ikke like fint vær som det har vært resten av uken. men det går greit siden jeg skal svømme i dag også skal jeg i en venninnes bursdags etter på. så jeg skal ikke være så mye ute. jeg håper jeg får tid til å tømme minnekortet slik at jeg har plass til å ta bilder, hitt til har de bildene som har blitt tatt denne uken blitt tatt med mobilen.ar de bildene som har blitt tatt denne uken blitt tatt med mobilen.
Q: Hva skal du i dag?

Q: Er det fint vær hos deg?

 

Follow on Bloglovin

Kos på Samsong

 I dag så har jeg vært i byen men en venninne og bare sittet å snakket. det var veldig koselig, men nå er jeg nesten blak. men det var vært de. vi satt på Samsong på Egertorget. jeg kan virkelig anbefale å dra dit siden de hadde veldig gode kaker og det var ikke dyrt heler. Så jeg skal dra ditt flere ganger. jeg skule gjerne delt noen bilder derfra, men jeg har ikke fått tatt noen siden minnekortet i kamerat mitt er fult og jeg har ikke fått gått igjennom bildene enda.

uansett så skal jeg fra å med i dag legge ut minst et innlegg vær dag med hjelp til å forbedre designe på bloggen.
Q: Hva har du gjort i dag

Q: Er det noe du lurer hvordan man får til med bloggdesignet.

 

Follow on Bloglovin

I can't go a day without music

kommet akkurat hjem fra skolen. dette har vært en veldig lang dag, og solen varmet ikke noe, men nå skal jeg prøve de nye headsetet mitt som jeg fikk i går av pappa etter at har vært et sted i utlade, husker ikke helt hvor det var.

"

Pitbull Featuring Chris Brown: International Love
Q: Har du fått noe nytt i det siste?

Q: Hva har du gjort i dag?

Follow on Bloglovin

My day in pictures


 

Q: hva har du gjort i dag?

Follow on Bloglovin

Spring!

I morgen så har jeg tentamen så jeg tenkte jeg bare skule dele noen bilder for å gi dere en bedre vår følelse. Men siden jeg er på mac så får jeg ikke tak i noen av bildene mine så jeg låner noen andres, men om dere vil se flere bilder av samme person så kan dere bare trykke på bilde.

TILT (14/01/10) waiting for springSpring Forward Spring! Flowers / Summer / Nature Summer Sky Bali / Summer / Landscape

Q:er det vår hos deg også?

Follow on Bloglovin

Min dag

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, har hat norsktentamen, og senere i dag så skal jeg ned i byen for å se på videregående skoler så jeg får ikke så mye tid til å feire bursdagen min akkurat da. men jeg hadde det sykt kos i går når mammas side var hær. Jeg fikk også mye fint, skal legge ut bilder av det senere, men en av tingene jeg fikk var at jeg og Ellen(kusina mi som er like gammel som meg) skal dra og se Harry Potter del 1 20. november, jeg gleder meg så sykt: D, jeg er stor Harry Potter: D. men noe som er litt skummelt med å ha bursdag er at du er et år eldre, og nærmere døden: S skummelt.Bildene fra i går kommer senere :)

Takk til ale dere som kommenterte i går, har ikke rokket å svare, så jeg beklager det :)

Q: hva har du gjort i dag?

__________________________________________________________________________________________

 

Jeg har plassert min blogg i Oslo på norske bloggkart!

Jeg har plassert min blogg i Grefsen på norske bloggkart!

 

bloglovin

bloggpingPersonligt

Cute Stuff For Your Site!

Follow on Bloglovin
Casandra

Casandra

17, Oslo

Follow on Bloglovin Follow me on Istagram My tumblr Follow Me on Pinterest

Ukens blogg!

Kategorier

Arkiv

free counters hits